Hardstarz knalt met DJ Pavo

28 mei 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERKERVEEN - Kallen! Op zaterdag 31 mei zorgt de Starlight weer voor een lekker potje hardstyle tijdens de nieuwste editie van Hardstarz. Die avond zal niemand minder dan DJ Pavo achter de decks plaatsnemen. Met zijn onnavolgbare mixwerk zorgt hij ervoor dat deze Hardstarz niet snel vergeten wordt.

DJ Pavo -echte naam Paul van der Vooren- is een oude bekende van de Starlight, maar nog steeds kunnen we geen genoeg van hem krijgen. Met zijn ongekende mixwerk is hij als geen ander in staat de Starlight op zijn grondvesten te doen schudden.

Pavo draait al heel wat jaartjes mee in de Nederlandse hardstylescene en staat bekend om zijn explosieve mixen en spijkerharde beats. Hij mixte verschillende compilatiereeksen voor harddance organisator Q-dance en stond op talloze grote feesten en festivals, zoals Defqon, Qlimax en Qlubtempo. Hiermee veroverde hij niet alleen de harten van de hardstyleliefhebbers, maar laat hij ook een verpletterende indruk achter met zijn mixen van de beste techno en de vetste oldskool.

Uiteraard is ook resident DJ Bird van de partij achter de decks. Met zijn stevige beukers is deze Hardstarz helemaal compleet.

De Crazy Hollywood wordt op zijn kop gezet door DJ Moreno en DJ Riche Arte met de beste partybeatz. De Jordaan is natuurlijk weer het domein van Jan Klaver, die iedereen laat meebrullen met de beste hits van eigen bodem.

De kaarten voor deze Hardstarz kosten 8,50 euro in de voorverkoop en aan de deur. Starlight is geopend van 22.00 uur tot 03.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie