Voorstelling HQ School: 'Door God gekust'

28 mei 2008 om 00:00 Nieuws

VOORTHUIZEN – De HQ School voor bijbel en kunst uit Voorthuizen sluit ook dit jaar weer af met een interdisciplinaire voorstelling. In ‘door God gekust’ wordt het verhaal verteld van de mens die op zoek is naar intimiteit met de Schepper. De voorstelling vindt plaats van 18 t/m 22 juni 2008 in de Citadel in Zeist. ‘Door God gekust’ stelt je voor aan een God die dichtbij wil zijn en je bekend wil maken met compromieloze liefde die vraagt om totale overgave.

De HQ School voor bijbel en kunst is een éénjarig vormingsjaar voor talentvolle, artistieke jongeren van 17-24 jaar. Gedurende dit jaar worden de studenten gevormd op geestelijk, persoonlijk en creatief vlak. Het doel van de HQ School is om jongeren te begeleiden in het plan dat God met hun leven heeft. Elk jaar wordt afgesloten met een interdisciplinaire theatervoorstelling. De HQ School is een onderdeel van Stichting Agapè.

Studenten van de HQ School voor bijbel en kunst zijn eerst zelf op zoek gegaan naar intimiteit. In de voorstelling zie je de kwetsbare ontmoeting tussen hen en God, door middel van creativiteit in dans, zang, spel, muziek en beeld.

De voorstelling is bedoeld voor iedereen die zich wel eens afvraagt of God ons ook reëel aanraakt. Dit is voor zowel christelijke als niet-christelijke jongeren en volwassenen vanaf 14 jaar.

Inhoudelijke beschrijving

Als ik mijn ogen open, zie ik dat U al naar mij kijkt

Als ik mijn mond open, hoor ik dat U al heeft gesproken

Als ik mijn hart open, heeft U de deur al vastgepakt

Als ik mijn handen open, voel ik dat ik op Uw handen rust

Als ik mijn lied zing, inspireert Uw liefdeslied mijn melodie

En U…

U geniet van mij.

U kust mij.

Speellijst

Data: 18 t/m 22 juni 2008

Plaats: de Citadel, Bergweg 6 in Zeist

Kosten: € 10,- p.p.

Kaarten: reserveren via www.doorgodgekust.nl

Tijd: 15.00 uur, middagvoorstelling, 20.00 uur, avondvoorstelling

Website: www.doorGodgekust.nl, www.hqschool.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie