Volgend jaar weer Veluwe Wandeltocht in Nijkerk

28 mei 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Op 16 mei 2008 is de Stichting Veluwe Wandeltocht Nijkerk opgericht. Doel van de SVWN is het organiseren van de Veluwe Wandeltocht voor 2009 en verdere jaren. Na een pauze van 2 jaar zal de 51e editie van de Veluwe Wandeltocht op zaterdag 16 mei 2009 worden gehouden. Wandelaars kunnen kiezen voor diverse afstanden (40, 25, 15, 10 en 5 km). Start en finish zijn bij v.v. Sparta (Luxool) maar het Plein wordt het sprankelende middelpunt van een oude traditie, die dankzij een aantal enthousiaste Nijkerkers, weer nieuw leven wordt ingeblazen!

Na de 50e editie van de Veluwe Wandeltocht in 2006 stopte de organisatie van deze traditionele wandeltocht, tot groot verdriet van vele Nijkerkers. Daarom verzamelde Rotary Club Nijkerk vanuit hun achterban een club mensen die met voldoende expertise en enthousiasme de Veluwe Wandeltocht weer letterlijk ‘in de benen’ moet krijgen! En niet alleen voor 2009, ook de daarop volgende jaren wil de SVWN zich ten volle inzetten voor het organiseren van de Veluwe Wandeltocht.

Afgelopen vrijdag 16 mei was de oprichting van de kersverse Stichting Veluwe Wandeltocht een feit. De SVWN bestaat uit: Harry van den Ham (voorzitter), Eric Kuyer (Penningmeester/Vice-voorzitter), Annette Schraverus (secretaris), Lida Naber (PR en woordvoering), Hermien van den Heuvel (parcourscommissie) en Truus Doornhof (algemeen bestuurslid).

De komende tijd gaat de SVWN hard aan de slag om de routes uit te zetten, vrijwilligers te benaderen, promotiemiddelen en een website te ontwikkelen en natuurlijk de 51e editie van de Veluwe Wandeltocht in alle agenda’s te krijgen! Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via svwn@rappit.nl.

advertentie
advertentie