Contactavond over diverse stoornissen

28 mei 2008 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - De afdeling Oostelijk Utrecht van oudervereniging Balans houdt op woensdagavond 4 juni een contactavond. Ouders van kinderen met Dyslexie, PDD-NOS, Autisme, ADHD en andere ontwikkelingsproblemen kunnen kennis en ervaring uitwisselen tijdens deze avond. De bijeenkomst vindt plaats in restaurant The Old Pepper Mill, Nijkerkerstraat 43a in Hoevelaken. Vanaf 19.30 tot 19.45 uur kan men vrij binnenlopen. Om 19.45 uur start de avond die duurt tot 21.30 uur. De toegang is gratis.

Bezoekers van de contactavond kunnen met andere ouders en met vrijwilligers van Balans praten over de problemen van hun kinderen of hen zelf. Vaak kunnen ouders elkaar helpen, bijvoorbeeld bij het zoeken naar de juiste hulpverlener of de juiste school.

Ook volwassenen die zelf ADHD of een andere stoornis hebben, zijn van harte welkom. Belangstellenden voor NLD verzoeken we, zich van tevoren even aan te melden bij w.e.doornenbal@planet.nl, dan zal ook voor hen een vrijwilliger van Balans aanwezig zijn.

Informatie over Balans:

Balans is een landelijke vereniging van ouders van kinderen met ontwikkelings- gedrags- en leerproblemen, waaronder ADHD (hyperactiviteit en concentratiestoornis), PDD-NOS (aan autisme verwante contactstoornis) en dyslexie (lees- en spellingsproblemen). Balans komt op voor hun belangen, zorgt voor lotgenotencontact en geeft informatie aan ouders, leerkrachten en hulpverleners. De vereniging heeft 25.000 leden, verspreid over 26 regionale afdelingen. De afdeling Oostelijk Utrecht organiseert diverse activiteiten, zoals gespreksgroepen, inloopavonden en voorlichting op basisscholen.

Voor meer informatie:

Secretariaat Werkgroep Amersfoort

Elly Doornenbal

tel: 033 2572621

w.e.doornenbal@planet.nl

Of: www.balansdigitaal.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie