Midden-Nederland Skeelercompetitie

21 mei 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De Mijnten MNSC Skeelercompetitie zal op zaterdag 24 mei voor de derde keer in Nijkerk worden gereden. Deze wordt georganiseerd door de Schaats en Skeeler Vereniging Nijkerk. (SSVN) Op deze zaterdag wordt achter Sporthal Watergoor op het oude terrein van Kistenfabriek de Boer door jong en oud gestreden voor de podiumplaatsen.

Er wordt een enthousiaste opkomst verwacht: wedstrijdrijders (licentiehouders) van diverse klassen, maar ook recreanten – jong en oud die hun krachten willen meten in deze wedstrijd zijn van harte welkom.

Programma:

13:00 Start jeugdrijders in diverse leeftijdsklassen. Sprint over 100 meter, 400 meter en puntenkoers. (inschrijven vanaf 12 uur).

15:30 Start marathon C2, V2, D2 en recreanten. Wedstrijd over 25 minuten en 3 ronden.

16:15 Start marathon C1 en V2. Wedstrijd over 35 minuten en 3 ronden.

Aansluitend is de prijsuitreiking.

Opgeven of contact opnemen met het bestuur van de SSVN kan via de e-mail; bestuur@ssvn.nl (recreanten, skaters en leden van de schaatsclubs of www.skatebond.nl). Helm is verplicht en rijders doen mee onder eigen verantwoordelijkheid.

De kosten voor deelname zijn gering, afhankelijk van de klasse tussen € 2,50 en € 7,50 (inclusief daglicentie/verzekering). Iedere jeugddeelnemer krijgt een leuke herinnering.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie