Candlelight Special in Trefpunt

21 mei 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Twee Candellight-bijbelstudiegroepen uit Nijkerk en Bunschoten houden vrijdagavond 23 mei een gezamelijke bijeenkomst in Het Trefpunt. Spreekstser op deze vrouwenavond is Jannie Koornneef van het hoofdbestuur van Aglow Nederland. Het thema van de avond is: 'Onweerstaanbaar puur'. De avond begint om 20.00 uur en vanaf 19.45 uur is er koffie/thee. Het Trefpunt (Goede Herderkerk) is gevestigd aan het Willem-Alexanderplein 4 in Nijkerk.

De Candlelight Special wordt georganiseerd door de Candlelights uit Nijkerk en Bunschoten. Deze bijbelstudiegroepen bestaan inmiddels alweer vier jaar. Normaal komen zij bijeen bij iemand thuis, maar één keer per jaar houden de groepen een avond in een zaal in Nijkerk of Bunschoten. Deze keer is de Candlelight Special in Nijkerk.

De Candlelights zijn onderdeel van Aglow. Aglow is één van de grootste internationale christelijke vrouwenorganisaties met meer dan 3.500 plaatselijke groepen in zo'n 165 landen. Interkerkelijk, voor vrouwen, jong en oud. Aglow heeft afdelingen, zoals in Bunschoten, Barneveld en Ermelo, die in een zaal bijeenkomen, en huisgroepen, de Candlelights.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie