Lenteliefde in de Starlight

21 mei 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERKERVEEN - Singles van Nederland opgelet! Vrijdag 23 mei zal de Starlight worden omgetoverd tot een liefdevol paradijs waar ontmoetingen plaatsvinden en vonken overslaan. Bij de Lexa Singles Party zou je wel eens de liefde van je leven tegen het lijf kunnen lopen. Er zijn weer een aantal waanzinnige acts uit de kast getrokken om er een avond van te maken om nooit te vergeten. Wat dacht je van DJ Dekky, coverband Sesam en super dansbare salsa van DJ Vincent Marshall?

Vorige drukbezochte edities van de Lexa’s Singles Party hebben uitgewezen dat de Starlight de plek is waar de voetjes van de vloer gaan en de liefde ontluikt. Met een grote verscheidenheid aan muziekacts en een legio aan activiteiten vieren we aankomende 23 mei dat het lente is. De dagen zijn langer, de bloemen staan in bloei en er dartelen lammetjes in de wei. Kortom: het is weer tijd voor de liefde!

In de Glamourzaal is het één groot feest, want Neerlands beste en meest actuele coverband Sesam zorgt met herkenbare nummers en vrolijke meezingers voor topentertainment. De band telt zes leden die alles uit de kast halen om er een gedenkwaardige show van te maken. Tussen de optreden door zullen de huis DJ’s van Starlight het gehoor strelen met hits van weleer, maar ook de ogen komen niets te kort aangezien de muziek wordt vergezeld door videoclips die doen verlangen naar vroeger.

In de clubzaal zorgt DJ Dekky a.k.a The Dutch Crowd Pleaser voor aanstekelijke funky house. Dat het één groot dansfestijn wordt staat vast, want DJ Dekky is een doorgewinterde spinner die heeft gedraaid op megafestivals als Dance Valley en in toonaangevende clubs als The Mansion in Amsterdam. Zijn eerste zelfgeproduceerde nummer Tu Madre stootte binnen drie weken door naar de top drie van de Dance Chart.

In de salsazaal, tenslotte, staat ook dit keer weer DJ Vincent Marshall achter de draaitafels. Hij weet als beste een zonnige sfeer te creëren die leidt tot broeierige situaties.

De deuren van de Starlight zijn geopend van 21.00 uur tot 03.00 uur. De entree bedraagt 12,50 euro in de voorverkoop en 15,00 euro aan de deur. Minimum leeftijd 21 jaar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie