Unieke kunstexpositie 'Beeldschoon Klein Rasschert' in Hoevelaken

21 mei 2008 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Een unieke verkoopexpositie zal in de week van 7 tot en met 14 juni geopend zijn onder de naam 'Beeldschoon Klein Rasschert' gevestigd aan de Veenwal 40 te Hoevelaken. Een negental kunstenaars uit de regio zullen hun beelden en kunstobjecten exposeren. De expositie is een initiatief van Henk en Marianne Korthorst die de baten van de expositie zullen aanwenden voor een goed doel met een cultureel karakter.

De expositie kent een grote verscheidenheid en uitersten qua materiaalgebruik, zoals beelden in brons, steen en hout, objecten in staal, karton en roestvrij staal, zilveren siervoorwerpen alsmede objecten waarbij hout gecombineerd wordt met been. Het is ingericht op het erf, in de landschappelijke tuin en in de bijgebouwen van het voormalige boerenbedrijf. De locatie is te vinden aan het einde van een 400 meter lange steeg ten noorden van Hoevelaken.

Openstelling:

-zaterdag 7 juni van 10 tot 16 uur;

-maandag 9 juni tot en met vrijdag 13 juni van 14 tot 21 uur;

-zaterdag 14 juni van 9 tot 17 uur.

Parkeren is mogelijk op een afstand van 300 m van de expositie (zie aanwijzingsborden aan de Veenwal). Nadere inlichtingen kunt u vinden op de website die voor deze expositie in ingericht: www.korthorst.nl/beeldschoon.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie