'Ontdekdiensten' Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt

21 mei 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - In de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt worden op zondag 25 mei 'Ontdekdiensten' gehouden. De kerkdiensten zullen gaan over kleurrijk gemeente-zijn. De diensten worden gehouden om 8.45 uur en om 10.45 uur. De kerk is te vinden aan de Jan Steenhof 53 in Nijkerk.

De zogenaamde 'Ontdekdiensten' worden gehouden in het kader van een landelijke campagne van 'Dit Koningskind'. Deze vereniging biedt mensen met een lichamelijke, sociale, verstandelijke en/of zintuiglijke beperking, ondersteuning vanuit de gedachte dat God ieder mens uniek en naar Zijn beeld geschapen heeft.

De predikant spreekt over het thema, de collecte heeft een toepasselijk doel en gemeenteleden die nauw bij het onderwerp zijn betrokken, vertellen hun verhaal.

Kinderen van de basisschool hebben over het thema gewerkt en zij zullen in de diensten een toepasselijk lied zingen. Ook de rest van de liederen en muziek sluiten aan bij het thema.

Na afloop van de diensten worden er bloemzaadjes uitgedeeld en is er gelegenheid om koffie te drinken en even na te praten. Bij de aanwezige boekentafel kan men diverse boeken rondom dit thema inzien en wordt er informatie gegeven over Dit Koningskind.

Voor meer informatie kan men bellen met A. Hovenga, tel. 2466867 of H. Berghuis, tel. 2450835.

advertentie
advertentie