Primeur: vrolijke kinderkunst workshop bij Intratuin Nijkerk

21 mei 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Luster Workshops, gevestigd in Intratuin Nijkerk, organiseert op zaterdag 28 juni de eerste kinderkunstworkshop in samenwerking met kunstgalerie Lucie. De workshop start om 13.30 uur in de speciale Luster Workshopsruimte in Intratuin, Het Spaanse Leger 1 te Nijkerk.

Tijdens deze twee uur durende workshop zijn (groot)ouder en (klein)kind samen gezellig actief. Er wordt een kunstig schilderij gecreëerd met vrolijke taferelen onder leiding van kinderkunst schilderes Lucie Beck. Tijdens het schilderen door de ouder, worden de kinderen bezig gehouden met buttons maken, schminken en andere leuke activiteiten. Het kunstwerk is een bijzondere aanwinst als (kraam)cadeau, relatiegeschenk of als muurschildering thuis.

Allereerst worden ouder en kind verwelkomt, waarna je zoon/dochter een mooie tekening maakt. Hierna wordt deze tekening op het katoenen doek overgebracht, formaat 30*30 cm of 30*40 cm. Je begint dan zelf het schilderij te maken met acrylverf. Ondertussen wordt zoon/dochter vermaakt met knutselen.

De schilderijen zelf zijn gemaakt op katoenen doek met acrylverf. De zijkanten van het doek zijn meebeschilderd met glittersteentjes of beplakt met retro behang of stof.

Luster Workshops verzorgt het gehele jaar door creatieve workshops in Intratuin vestigingen in Nederland voor kinderen en volwassenen. Dit keer heeft Luster Workshops Lucie Beck gevraagd om deze kinderkunstworkshop in te vullen. Lucie heeft een kinderkunst galerie in Utrecht, waar ze reeds enige jaren in opdracht diverse kunstwerken vervaardigd met acrylverf.

Naast deze workshop heeft Luster Workshops nog een aantrekkelijk aanbod met creatieve activiteiten.

Agenda creatieve workshops:

Za. 31 mei 13.00 uur hanging basket maken

De basis met een speciale yzeren vorm wordt bekleed met gaas, touw en spaghnum. Vervolgens wordt de basket gevuld met aarde en divers seizoensgroen. € 39,50 p.p. (met kortingscoupon Luster Workshops € 34,50 p.p.)

Za. 14 juni 13.00 uur olielamp mozaïeken

Van deze olielamp (33*33 cm) gaat u op zomerse avonden veel plezier beleven. U bewerkt een styropor vorm met tegelstroken. Prijs is incl. glazen bouwsteen voor de lampolie. € 37,50 p.p. (met kortingscoupon Luster Workshops € 32,50 p.p.)

Za. 21 juni 13.00 uur beelden maken van textielverharder powertex

Tijdens deze goedbezochte workshop maakt u van T-shirt stof en als basis een barbie pop de allermooiste tuinbeelden. Vanaf € 35,00 p.p.

Za. 28 juni 13.30 uur kinderkamerkunst i.s.m. Lucie Beck, kunstgalerij

Samen een kinderkunstwerk maken incl. diverse kinderactiviteiten en schminken. € 32,50 voor (groot-)ouder en (klein-)kind.

Aanmelden kan bij Rina Bakker en Lammertina Klein Obbink van Luster Workshops (033-2463642) of via de Servicebalie van Intratuin. Via de e-mail kan ook op het volgende adres: info@lusterworkshops.nl, website: www.lusterworkshops.nl.

advertentie
advertentie