Hellas-dames presteren in finale Gelderland

21 mei 2008 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - De turnfinale van de 5e divisie van regio Gelderland vond zaterdag 17 mei plaats in Doetinchem. Voor Hellas mochten twee dames meedoen, een topprestatie voor zo’n relatief kleine selectiegroep.

Noëlle van den Hoogen trad aan in de 4e wedstrijd (junior niveau 10). Noëlle opende op de balk met een mooie score van 8,6. Na de vloer (8,65) en de sprong (7,8) was haar brugoefening goed voor een 9,3, de beste van alle 18 meisjes in haar niveau! Noelle eindigde als 6e, een prachtig resultaat in zo’n sterk deelnemersveld.

In de vijfde wedstrijd was Dianne van Laar (junior niveau 9) aan de beurt. Ook zij begon op balk (8,85) en na de vloer (8,45) en de sprong (7,95) restte nog de brug. Door een 9,35 werd ook zij op dat onderdeel de beste van alle 19 meiden in haar niveau, en eindigde eveneens in het totaalklassement op een verdiende 6e plaats.

Hellas kan zich meten met de besten van de regio. Kent u ook zo’n topper of ben je er zelf één, kom dan eens langs voor een proefles, of kijk op www.hellashoevelaken.nl.

advertentie
advertentie