Scouting Kiliaen van Rensselaer I bestaat 50 jaar

21 mei 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Scoutinggroep Kiliaen van Rensselaer I organiseert zaterdag 31 mei een PleinPromodag. De groep bestaat dit jaar vijftig jaar en houdt ter gelegenheid van het jubileum een gezellige en actieve promotiedag op het Plein. Kinderen, jongeren en ouders kunnen kennis maken met het uitgebreide en avontuurlijke Scoutingprogramma, dat voor elke leeftijd nieuwe uitdagingen biedt. Aanvang tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Tijdens de dag organiseren wij een aantal leuke inloopactiviteiten. Zo is er onder meer een springkussen aanwezig en wordt er een kampementje opgebouwd. Ook het leggen van knopen of het maken van sleutelhangers behoort tot de mogelijkheden. Verder zijn er nog een aantal sport- en spelactiviteiten zoals ballengooien, spijkerbroekhangen, en reuzetwister. Daarnaast kan men genieten van een kop koffie met zelfgebakken poffertjes.

Naast deze inloopactiviteiten zal ook de Mobiele Scoutshop aanwezig zijn op het plein. De ScoutShop is de winkel van Scouting Nederland die vestigingen in heel Nederland heeft. Ze verkopen allerhande zaken die scouts nodig hebben. Zo hebben ze hebben scoutinguniformen en insignes, maar ook zakmessen, zaklampen, kompassen, boeken, rugzakken, slaapzakken, teveel om op te noemen dus! Ook niet-scouts kunnen deze dag terecht in deze ‘winkel’.

Wie zelf een actieve of ondersteunende bijdrage wil leveren aan het bieden van een plezierige en leerzame tijd aan jeugd en jongeren, kan op 31 mei op het Plein komen kijken. Voor meer informatie www.kvr1.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie