Kampioenschap Terschuurse Boys F1 wordt uitbundig gevierd

14 mei 2008 om 00:00 Nieuws

TERSCHUUR - De Terschuurse Boys F1 is zaterdag 10 mei kampioen geworden. Op papier was de titel voor het Terschuurse sterrenteam al binnen, maar bij een echt geslaagd kampioensfeest hoorde natuurlijk wel een overwinning. Die kwam er na een moeizame, maar spetterende wedstrijd tegen SKV uit Wageningen. De Boys bogen een 0-3 achterstand om naar een 5-3 winst.

Door de zenuwen stond de formatie uit Terschuur al snel met 0-3 achter. Dit was tevens de ruststand. Na een slokje water en de oppeppende speech van de trainers gingen de jongens vol goede moet de tweede helft in. Mede door een fanieke ouder die door de megafoon het team uitbundig toeschreeuwde, werd de 0-3 achterstand met veel strijd omgezet in een 5-3 overwinning en na het nemen van de afsluitende penalties kon het behaalde kampioenschap uitbundig gevierd worden.

Op officiele wijze werden spelers en trainers door het jeugdbestuur van Terschuurse Boys gefeliciteerd en werden de medailles en bloemen uitgereikt. Ook trainingspaksponsor Onderhoudsbedrijf H. van Dunschoten had samen met de Club van Honderd bijgedragen aan een uniek kampioenscadeau voor alle spelers: een spectaculair kampioensshirt met eigen naam erop werd dan ook met veel trots door de spelers in ontvangst genomen.

Na een frisse douche en een lekkere maaltijd, konden de spelers de kampioenskar bestijgen voor het maken van een traditionele eretocht door Terbroek. Door het vele getoeter en gezang van de kampioenen, verschenen er extra veel mensen die het team vol enthousiasme toejuichten. Hier en daar werd er zelfs nog een lekkere zak snoep op de kar gegooid en aan het einde van de rit nodigde Pomp Sjors de jongens uit om even een lekker ijsje te eten.

Deze feestdag werd afgesloten met een door Teun Gundelach Vastgoed aangeboden BBQ-feest waarbij tevens nog een voetbaltoernooi werd gehouden tussen 'de kampioenen', 'de vaders', 'de moeders' en 'de broertjes en zusjes'. Ook bij dit toernooi kwam het kampioensteam als winnaar uit de bus.

De Terschuurse sterrenformatie bestaat uit: Michiel van de Veen, Henrick van Winkoop, Sander van Domselaar, Constantijn Segaar, Bas Bouw, Jurian van de Beek, Menno van Korlaar en Daniel Gundelach. Op de achtergrond de trainers Marieke van Maanen en Bert van de Veen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie