Princesse Ladies Billiard Tournament vindt doorgang

14 mei 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Dankzij de sponsoring van vele lokale bedrijven en de steun van de gemeente Nijkerk, zal er op 29, 30 en 31 mei een internationaal driebandentoernooi gehouden worden. Deze vindt plaats in Eetcafe Princesse welke ook hoofdsponsor is van dit evenement.

Initatiefneemster Therese Klompenhouwer: "Ik ben blij dat we dit neer hebben kunnen zetten, en dat het uiteindelijk door kan gaan. Dit soort toernooien zijn heel belangrijk voor het dames driebanden. Ik hoop dat het een sportief en mooi weekend wordt, en het is natuurlijk leuk dat dit in mijn geboorteplaats plaats kan vinden."

Een dergelijk toernooi is binnen het dames driebanden niet gebruikelijk, op een EK en WK na. Acht deelneemsters uit Europa zullen in dit toernooi performen, waaronder Therese Klompenhouwer zelf. Voor de inwoners van Nijkerk en omgeving is het een mooie gelegenheid om het dames driebanden eens te komen bekijken.

Op 29 mei zal de opening om 18.00 uur plaatsvinden, waarna de eerste wedstrijden zullen beginnen. Op 30 mei starten de verdere poule wedstrijden om 14.00 uur. 31 mei starten de wedstrijden om de plaatsen 5 t/m 8 om 12.00 uur. Vanaf 14.00 uur zullen de eerste halve finales gaan starten en daarop volgend de Finale.

Iedereen is welkom om de wedstrijden bij te wonen, entree is gratis.

advertentie
advertentie