DJ Jose viert jubileum met Hooked on Music Tour

14 mei 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERKERVEEN - Dit jaar zit DJ Jose 25 jaar in de clubscene en dit viert hij zaterdag 17 mei in de Starlight. Tijdens Hooked on Music wordt Nijkerkerveen vijf uur lang opgezweept met de beste dance en de vetste lichteffecten.

In 2008 is het alweer 25 jaar geleden dat DJ Jose zijn eerste beats draaide en de basis legde voor de Nederlandse clubscene. Sindsdien veranderde hij in een alleskunner op clubgebied en is hij niet meer weg te denken uit het clubcircuit. Hij draaide in bijna iedere club van Nederland, stond op Dance Valley, Mysteryland en Trance Energy en ging met zijn muziek ver de grens over van Spanje tot Israel en van Griekenland tot Aruba. Ook kennen we Jose natuurlijk van zijn platen met G-Spott.

DJ Jose is een oude rot in het vak en stond al vaak in Starlight achter de decks. Hooked On Music is de perfecte gelegenheid om hem weer naar Nijkerkerveen te halen. Tijdens de vijf uur durende DJ-set worden oude hoogtepunten als 'House of Justice' en 'Turn The Lights off' afgewisseld met nieuwe beats. Hierbij wordt de sound van DJ Jose aangevuld met guest-DJ’s Artento Divini en Orson Welsh, danseressen, MC Stanford en een speciale DJ-booth met special effects.

Ook is de Crazy Hollywood weer open. Hier zullen residents DJ Moreno en DJ Bird voor de beste partybeatz zorgen. Uiteraard staat Jan Klaver weer in De Jordaan met de grootste hits van Nederlandse bodem.

De entree voor Hooked On Music bedraagt 8,50 euro en de deuren zijn geopend van 22.00 uur tot 03.00 uur. Zie www.starlight.nl voor meer info.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie