Lions Nijkerk Veluwe Tourtocht

14 mei 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - LC Nijkerk organiseert op 31 mei 2008 de eerste, exclusieve Lions Veluwe Tourtocht voor autoliefhebbers. Ervaren leden van de LC Nijkerk hebben een route uitgezet van twee etappes van 70 km, waarmee de mooiste plekjes van de Veluwe aangedaan worden. In totaal zes uur rijplezier en ontspanning. De ontvangst en het diner vinden plaats op het sfeervolle landgoed 'De Sop het sfealentein' te Nijkerk.

Per equipe (twee personen) wordt €175,- in rekening gebracht. Voor dit bedrag ontvangt men het routeboek, twee herinneringsschilden, koffie en een lekkernij bij ontvangst, een goed verzorgde lunch onderweg en een heerlijk diner in de vorm van een buffet. Van deze €175,- gaat ook een aanzienlijk deel naar het goede doel. LC Nijkerk steunt met deze tourtocht de volgende doelen: Verwendag Moeders, Alzheimer Café, Hospice Nijkerk en de Stichting Stoomgemaal. De keuze voor een bepaald doel kan op het aanmeldingsformulier worden aangeven.

Wanneer men niet in het bezit is van een bijzondere auto, is er een mogelijkheid om voor deze dag een auto te huren. Ook de opbrengst van het verhuren van deze bijzondere auto’s zal naar de goede doelen gaan.

Inschrijven kan door te mailen naar: th@crea-artiva.nl. Mensen die in het bezit zijn van een bijzondere auto sturen met deze inschrijving ook een foto mee van het deelnemende voertuig. Aangezien er maar zestig deelnemers kunnen meedoen, zal LC Nijkerk kiezen voor de meest bijzondere voertuigen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie