Voetbalinstuiven voor jongeren in Sporthal Corlaer

14 mei 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Op de donderdagmiddagen in mei vinden er in Sporthal Corlaer voetbalinstuiven plaats voor jongeren uit de gemeente Nijkerk. De voetbalinstuiven worden aangeboden door het BOS-project van de gemeente Nijkerk en het jongerenwerk Chill Out Nijkerk. BOS-project staat voor 'Tijdelijke stimuleringsregeling buurt, onderwijs, sport'.

Van 16.15 tot 17.15 uur zijn jongeren uit de Gemeente Nijkerk op de donderdagmiddagen in Sporthal Corlaer welkom. Onder begeleiding van het jongerenwerk Nijkerk kunnen de sportieve belangstellenden zaalvoetballen. In de Nationale Sportweek, die plaatsvond van 28 maart t/m 5 april, is het initiatief gestart om een voetbalinstuif te organiseren in Sporthal Corlaer. Inmiddels zijn de instuiven steeds populairder, daarom is besloten in de maand mei door te gaan. Vanaf juni zullen de voetbalinstuiven weer buiten plaatsvinden op het sportplein Paasbos.

De voetbalinstuiven zijn gratis en aanmelden vooraf is niet nodig.

Voor meer informatie over deze activiteit, kunt u contact opnemen met Tamara Ruben, telefoonnummer 06 - 53 84 78 55, e-mail T.ruben@nijkerk.eu.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie