Graphic Sound draait uitstekend

26 maart 2008 om 00:00 Nieuws

,,De commerciële achtergrond, ‘hoe breng ik iets op welke manier aan de man’, heeft mij altijd geboeid. Maar wel op een manier die ik verantwoord vond. Altijd bezig met het bedenken van nieuwe ideeën. Op een gegeven moment ben ik daarmee aan de gang gegaan naast mijn baan. Dat liep zo goed dat ik van de één op de andere dag geheel voor mezelf ben begonnen. Door een groot netwerk kon ik veel mensen direct al van advies voorzien. Ik onderscheid mij wel van andere vormgevers, stel mij persoonlijk op de hoogte en kan mij dan veel beter inleven en dus een afgestemd product afleveren,” gaat Arjen verder. “Vertrouwen bij de klanten is ook erg belangrijk.”

NIJKERK - Graphic Sound Nijkerk is een bedrijf waar muziek in zit. Alleen niet in de letterlijke zin van het woord. Arjen Gerritsma, de eigenaar, is dit bureau voor public relations en vormgeving een kleine twee jaar geleden gestart. Omdat zijn hart in de vormgeving en muziek zit, was Graphic Sound een voor de hand liggende keuze.

door Maureen van Goethem

Fotografie is ook ontstaan uit belangstelling voor de omgeving. Er zijn veel opdrachten voor een poster, folder, brochure of voor een mooie kaart die zelf ontworpen wordt. “Ook heb ik heel veel foto’s beschikbaar tegen zeer lage prijzen.” Dat de agrarische wereld ook zijn bijzondere aandacht heeft blijkt uit het enthousiaste verhaal over boeren die naast de boerderij ook een winkel houden. ,,Ik kom van origine ook uit die wereld en dat is heel leuk. Als je het vak kent, dan weten ze waar je over praat en krijg je je klanten veel eerder tevreden. Begeleiding van starters bijvoorbeeld van a tot z, want zij weten vaak niet hoe hun nieuwe bedrijf in de markt gezet moet worden. Met public relations in combinatie met mijn vormgeving komen we tot een mooi eindproduct.”

Relatiegeschenken kopen van zilvertin behoort ook tot de mogelijkheden. ,,Het zijn bijzondere stukken die gemaakt kunnen worden. Is er een eigen ontwerp, geen punt.”

Arjen Gerritsma is ook bezig met het organiseren van een groot europees evenement voor vooruitstrevende boeren op de Eemlandhoeve in Bunschoten/Spakenburg. ,,Er worden mensen uit heel Europa verwacht. Maar dit soort dingen doe ik alleen op aanvraag.” Dat Arjen Gerritsma van vele markten thuis is blijkt wel uit het feit dat hij een aantal websites in zijn bezit heeft. Ook sponsort hij de jonge christelijke cabaretgroep ‘Nitrauw en Van Goor’ uit Nijkerk, die in de loop van dit jaar in De Havenaer een avondvullende show geven. “En dat maakt alle projecten stuk voor stuk erg boeiend.”

Graphic Sound, Wittenburg 143, Nijkerk. Tel. 033-2461096, www.graphicsound.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie