Sandbrink Autopoets-centrale

19 maart 2008 om 00:00 Nieuws

Bij Sandbrink krijgt iedere wagen die binnenkomt de aandacht die hij verdient. ,,Onze vakmensen werken met professionele producten, die geven iedere wagen een perfect eindresultaat. Onze klanten zijn hoofdzakelijk bedrijven, maar natuurlijk kunnen ook particulieren bij ons terecht,’’ zegt Sandbrink. Toen Piet Sandbrink in 1998 begon bleek al gauw dat het pand waarin het bedrijf gehuisvest was, te klein van formaat. Na twee jaar ging hij op zoek naar een ander, groter bedrijfspand, waar vooral meer ruimte was voor het wassen en poetsen van de vrachtwagens en touringcars. Dat er in al die jaren nog steeds veel groei in de markt zit, bleek wel uit het feit dat sinds dit jaar ook het achterste gedeelte van het pand erbij getrokken is. ,,Bovendien zijn we zijn nog steeds zoekend naar personeel.” De indeling van de bedrijfshal is daarna behoorlijk aangepast. Sandbrink: ,,Het voorste gedeelte is een royale loods geworden waar grote vrachtwagens, bussen en touringcars moeiteloos binnen kunnen rijden voor een volledige wasbeurt. Ook deze grote voertuigen worden net zoals de personenwagens geheel met de hand gereinigd. Daarachter vinden specialistische reparaties aan lak, bumpers en dashboards, maar ook beschadigingen aan lak op de motorkap als gevolg van steenslag bijvoorbeeld plaats. Achterin kunnen we de personenwagens wassen en poetsen. Vanwege het 10-jarig jubileum vindt in april een leuke actie plaats voor iedere eigenaar van een personenauto: De auto wordt showroom klaar gemaakt. ,,We kunnen eigenlijk beter spreken van een totale reconditionering,” vertelt Sandbrink. ,,Anders gezegd: de auto krijgt een totale schoonheidsbehandeling, zowel van binnen als van buiten. De auto wordt gewassen, gepolijst en in de was gezet. Het interieur wordt gereinigd en mogelijke vlekken op de bekleding worden verwijderd. Ook wordt desgewenst het complete motorcompartiment ontvet en behandeld met een middel met vochtwerende eigenschappen.”

NIJKERK - Sandbrink Autopoetscentrale viert in de hele maand april het 10-jarig jubileum. Het van ‘top tot teen’ behandelen van nieuwe en gebruikte personenwagens, touringcars en vrachtwagens, wordt door een enthousiast team van acht medewerkers gedaan, onder leiding van Piet Sandbrink. Sinds 2001 is dit bedrijf gevestigd aan de Bezembinder in Nijkerk.

door Maureen van Goethem

Voor de actie kan men be

llen voor een afspraak. Autopoetscentrale Sandbrink, Bezembinder 8 in Nijkerk. Tel. 033-2470133. De website is: http://autopoetscentrale.com.

advertentie
advertentie