Snelle sleutelaars gezocht

12 maart 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Op zaterdag 3 mei pakt de Stichting Plein Promotie Nijkerk weer spectaculair uit met haar speciale Auto Evenement. Op het Plein, midden in Nijkerk, worden niet alleen 200 unieke auto’s tentoongesteld, maar zijn er ook leuke randactiviteiten zoals de wedstrijd ‘snelste sleutelaar van Nijkerk’.

Door Gerrit Steen

Arnold Walet: “Tijdens het Speciaal Auto Evenement wordt er namelijk een wedstrijd georganiseerd in het kader van “De snelste sleutelaar van Nijkerk 2008”. Hierbij gaat het er om zo snel mogelijk de wielen te verwisselen van een auto. Een team bestaat uit 2 personen. De hoofdprijs is een beker (voor ieder teamlid een beker) en een wisselbeker, die beschikbaar gesteld zijn door Van der Veer, Administratiekantoor en 2 reischeques van € 100, beschikbaar gesteld door Holland International Reisbureau Nijkerk.”

Inschrijven

“Er kunnen 10 teams deelnemen. Er wordt geloot in welke volgorde de teams starten. Het eerste team start om 13.30 uur. Iedereen krijgt van tevoren bericht. Maak je collega’s gek en schrijf je zo snel mogelijk in! Er kan tot uiterlijk 25 april ingeschreven worden bij Cafetaria Walet, Kolkstraat 7, 3861 AK Nijkerk, 033-2453080, e-mail: arnoldwalet@planet.nl. Het evenement is een jaarlijks terugkerend evenement op de zaterdag na Hemelvaartdag. Kijk ook op de website: www.autoevenementnijkerk.nl.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie