HairXclusive Josine

12 maart 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Univé Midden-Nederland en Univé Flevoland bereiden fusie voor. De besturen van Univé Midden- Nederland en Univé Flevoland hebben op 4 maart een intentieverklaring getekend die tot doel heeft een fusie tussen beide organisaties voor te bereiden. Beide organisaties zijn nu nog zelfstandige onderlinge brandverzekeringsmaatschappijen die binnen de landelijke koepelorganisatie Univé Verzekeringen werken.

De voorgenomen fusie is noodzakelijk om de leden van beide Univé-brandonderlingen op middenlange termijn voldoende continuïteit en klantvoordeel te kunnen bieden binnen de snel en ingrijpend veranderende financiële omgeving. Die zekerheid is alleen te geven als de combinatie van schaalgrootte en efficiency van bedrijfsprocessen maximaal wordt benut. Bovendien stellen officiële instanties en wettelijke toezichtouders steeds hogere eisen aan de bedrijfsinrichting en –uitvoering van verzekeringsbedrijven.

Door bundeling van kennis en ervaring kan daar beter aan worden voldaan. In de intentieverklaring is vastgelegd dat de komende maanden wordt gewerkt aan een fusieplan waarin zaken als de nieuwe bedrijfsstructuur, het vestigingenbeleid, het personeelsplan en het marktbewerkingsplan aandacht zullen krijgen. Op 1 september moet het fusieplan afgerond zijn. Op dat moment zal een definitief voornemen tot fusie aan de Ledenraad van Univé Flevoland en de Algemene Vergadering van Univé Midden-Nederland worden voorgelegd. Univé Midden-Nederland heeft haar hoofdvestiging in Nijkerk. De hoofdvestiging van Univé Flevoland staat in Emmeloord. Beiden organisatie hebben verspreid over het werkgebied nevenvestigingen. De achterliggende gedachte hiervan is dat Univé dichtbij de klant wil staan. De kernactiviteit van beide Univé-onderlingen wordt gevormd door het brandverzekeringsbedrijf. Univé Midden-Nederland heeft bovendien een meerderheidsdeelneming in een zelfstandige makelaardij o.g.

NIJKERK - Om tien uur ‘s avonds kijken of je de volgende dag nog even bij de kapper terecht kan? Het kan bij HairXclusive Josine in Nijkerk. Via de website www.hairxclusive.nl kunnen klanten zich registreren en voortaan online een afspraak regelen bij hun favoriete kapster.

De kapsalon aan de Nieuwstraat 20 introduceerde jaren geleden al het fenomeen internet voor hun klanten. ,,We willen ons graag onderscheiden’’ zegt Josine. ,,Een bezoekje aan de kapsalon moet wat ons betreft een feestje zijn, waarbij men zich lekker kan laten verwennen met een leuke haarstijl en voor de dames ook eventueel met een mooie make-up. Na zo’n mini metamorfose zie je mensen altijd weer vol zelfvertrouwen de deur uitstappen.’’

HairXclusive Josine, Nieuwstraat 20, Nijkerk.

Telefoon: 033-2456842 Email: info@hairxclusive.nl. Website: www.haircxlusive.nl.

Openingstijden: Maandag 13:00-18:00 uur. Dinsdag t/m Donderdag van 8:30-18:00 uur. Vrijdag van 8:30-20:30 uur. Zaterdag van 8:00-15:00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie