Nieuw: ‘Double hair ‘ bij Your Style

5 maart 2008 om 00:00 Nieuws

Daniëlle: ,,Wij gaan nu naast de bekende extensions ook haarverlenging doen. Deze techniek heet Double Hair. De voordelen zijn dat het eenvoudiger is dan bestaande technieken. Maar ook dat je sneller lang haar hebt, het is voordeliger en je zit minder lang in de kappersstoel. Maar ook het feit dat het echt haar is en tot drie keer hergebruikt kan worden is zeker positiever ten opzicht van extensions.” ,,De techniek heeft niet stilgestaan. Double Hair is het nieuwste van het nieuwste,” vertelt Ibo. ,,Voor haarverlenging of haarextensions maken wij gebruik van Balmain Double Hair, een innovatieve methode om volume, kleur en lengte toe te voegen aan het eigen haar. De mogelijkheden zijn eindeloos.” ,,Double Hair is gemaakt van hoge kwaliteit 100% echt haar en bestaat uit brede strips van 40 cm lang haar. Een strip bevat net zoveel haar als 18 extensions en bestaat uit drie lagen haar en zijn in verschillende lengtes, structuren en kleuren leverbaar. Het wordt aan het eigen haar bevestigd met zogenaamde bonds. Double Hair moet om de twee maanden herplaatst worden, beschadigt het eigen haar niet en kan daarnaast gewoon behandeld worden als het eigen haar. Ook met voorgekleurd haar is er binnen een paar seconden een compleet ander kapsel mogelijk,” gaat Daniëlle verder. Om een tipje van de sluier op te lichten volgen hier een aantal andere trends voor de komende tijd. Ibo: ,,We komen vers van de kappersbeurs waar we de nieuwste kleuren en bijhorende technieken voor de creatie van trendy en draagbare kapsels gezien hebben. Deze sluiten volledig aan bij de mode van het moment.” De nieuwe haartrends zijn dan ook een toevoeging en uitbreiding van de bestaande trends. De haarlengtes van 2008 variëren van kort tot lange lengtes, met de boblijn als middenweg. Daniëlle: , vervolgt: ,,Door het in laagjes te snijden, valt het haar natuurlijk en mooi rond. Ook de mannen gaan kort maar wel nonchalant. De haarkleuren lopen dit jaar mooi in elkaar over. Bruine maar ook koele tinten zijn helemaal hot.”

HOEVELAKEN - Bij Your Style Haarmode in Hoevelaken bestaat sinds kort de mogelijkheid Double Hair haarverlenging in je haren te laten aanbrengen. Eigenaar Ibo Yeser en naaste medewerkster Daniëlle leggen uit wat Double Hair haarverlenging nu eigenlijk is, want het wordt de nieuwste trend voor aankomend jaar.

door Maureen van Goethem

Your Style Haarmode, Westerdorpsstraat 9a, Hoevelaken. Telefoon 033-2537585. Openingstijden dinsdag t/m donderdag van 9 tot 17.30 uur, vrijdag van 9 tot 20.30 uur en zaterdag van 08.30 tot 15.30 uur. Met en zonder afspraak.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie