Derde Klasse

13 februari 2008 om 00:00 Nieuws

Sparta Nijkerk-Nunspeet

NIJKERK - Zowel Sparta Nijkerk als Veensche Boys kwamen zaterdag niet tot winst. De Spartanen beten zich stuk op LRC en keerden huiswaarts met 0-0. Tegen CSV Apeldoorn lukte het Veensche Boys niet het goede resultaat van twee weken geleden te herhalen, want de Boys verloren met 2-0. Komende zaterdag is er in alle klassen weer een volledige competitieronde. Hieronder de aankondigingen.

NIJKERK - Zaterdag ontvangt Sparta Nijkerk Nunspeet, waartegen zij één van hun betere wedstrijden speelden (1-6). Nunspeet heeft de punten hard nodig en zal het de Nijkerkers lastig maken. De bal ligt bij Sparta Nijkerk om de punten vanaf 15.00 uur te pakken.

CSV - Veensche Boys 2-0

NIJKERKERVEEN - Zaterdag wacht in Nijkerkerveen voor Veensche Boys het treffen met Zutphen, waar winst zeker mogelijk is. De gasten staan een punt achter en zullen Veensche Boys graag willen passeren. De blauwen willen opnieuw een stap zetten naar lijfsbehoud. Aan de Weserveenstraat begint het duel tegen Zutphen om 14.30 uur.

CSV Apeldoorn - NSC

NIJKERK - NSC reist zaterdag af naar Apeldoorn voor het treffen met CSV. Niet eenvoudig voor de ploeg die de punten hard nodig heeft, maar NSC gaat steeds beter spelen. In de strijd tegen degradatiegevaar zullen zij een goed resultaat in Apeldoorn nodig hebben om met meer zelfvertrouwen de rest van de competitie af te ronden. Het treffen in Apeldoorn begint om 15.00 uur.

Hoevelaken - Teuge SP

HOEVELAKEN - Na het verlies tegen EFC’58 speelde Hoevelaken zaterdag verdienstelijk met 0-0 gelijk tegen gemeentegenoot NSC. Om nog kans te maken op promotie zal de nacompetitie het doel zijn, waar de roodwitten voor strijden. De gasten uit Teuge zullend daar het eerste slachtoffer van moeten worden. Bij verlies ziet het seizoen er een beetje verloren uit, zodat vanaf 15.00 uur in Hoevelaken alleen winst telt.

advertentie
advertentie