Open huis De Ark in school Holk

30 januari 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Evangelische gemeente De Ark heeft op 26 januari open huis gehouden. Het begon met de onthulling van een mooi spandoek, door 2 jongedames, Waardoor het niemand meer kan ontgaan dat de Ark op zondagmorgen nu ook samenkomt in school Holk.

Onder het genot van koek met een drankje konden bezoekers langs kraampjes waar verschillende Arkers hun activiteiten presenteerden: De alphacursus, voor mensen die meer over de inhoud van het geloof willen weten. De marriage course, een APK voor echtparen. En Evangelisatie Explosie, een cursus voor christenen om te leren vertellen over de Bijbel en het christelijk geloof aan niet - gelovigen. Er waren DVD´s te zien over verschillende zendingsactiviteiten en ook het pastorale werk was vertegenwoordigd.

Het ontbreekt de Ark niet aan jong muzikaal talent. Verschillende kinderen hadden een bijdrage aan de muzikale omlijsting van het geheel. Bij de stand van het kinderwerk konden kinderen met een kroon op voor de spiegel. Volgens de standmedewerkers een verwijzing naar koninklijk kind van God zijn. Het was een zeer geslaagde, gezellige middag waarvoor veel werk verzet is om de inwoners van Nijkerk een goede indruk te geven waar de Ark voor wil staan. Een actieve gemeente die nu dus ook onderdak heeft gevonden in school Holk.

advertentie
advertentie