Club Douche- gordijn part 5

16 januari 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Club Douchegordijn, een feestorganisatie wat allemaal als grap begon, zal vrijdag 18 januari van 22.00 tot 04.00 uur weer van zich laten horen. Ongeveer twee jaar geleden schudde de badeend voor het eerst haar veren uit als dancefeest. Na een geslaagde eerste editie begon het partybloed bij de organisatie toch wel te kruipen waar het niet gaan kan. Zij zijn daarom ook snel met een tweede, derde en vierde avond gekomen, die allemaal goed bezocht werden.

Club Douchegordijn gaat de stap wagen door een grotere locatie aan te doen. De nieuwe locatie, gevestigd in de haven van Nijkerk, zal Kade 10 gaan worden. Hier zal het spektakel, op de eerste verdieping van dit pand, gaan plaatsvinden. De etage, met uitzicht op de kade, zal een metamorfose ondergaan en worden omgetoverd tot club. Tevens wordt een andere ruimte gecreeërd tot chillout.

Muzikaal is de avond al in kannen en kruiken. Dj Jack Travelli zal de avond inluiden met een warme tech-house set. Hierna zal het stokje worden overgenomen door dj Lau. Vincenzo de Bull, voor de kenners geen onbekende, zal na dj Lau zijn entree maken. Uiteindelijk zullen de laatste uurtjes worden afgesloten door dj Alex O’rion. Visueel zal deze avond aangekleed worden door vj Doggie Motion. Hij zal zijn eigenwijze creatieve kunsten laten zien zoals hij elk feest van Club Douchegordijn een kleur geeft.

Kaarten kosten 10 euro (ex fee.) en zijn verkrijgbaar bij DaDaDance Shop, Krommestraat 50 A in Amersfoort en Mixed Menstore, Singel 16 in Nijkerk. Ook aan de zaal is nog kaartenverkoop.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie