BDU en Business Events samen

2 januari 2008 om 00:00 Nieuws

Het eerste Business Evenement werd negen jaar geleden voor ondernemers in de gemeente Barneveld gerealiseerd. Sindsdien hebben de Business Events zich positief ontwikkeld, zowel wat eventpartners, voorgedragen bedrijven als bezoekers betreft. Business Events produceert onder meer de jaarlijkse Events in de volgende gemeenen: Barneveld, Ede, Veenendaal, Harderwijk, Tiel en Nijkerk. Er bestaan concrete plannen om het concept in nog meer gemeenten te ontwikkelen. Gert Ansink blijft de komende periode directeur, Event Manager Kees van den Breemer zal in de toekomst de leiding gaan overnemen.

Dit jaar eerste Business Event in Nijkerk NIJKERK - Vanaf 1 januari zijn Koninklijke BDU Uitgevers en Business Events b.v. nog nauwer gaan samenwerken. Koninklijke BDU Uitgevers is al enige jaren de mediapartner van een aantal Business Events. De BDU heeft nu een minderheidsbelang genomen in het bedrijf. Business Events wordt versterkt met Kees van den Breemer, tot nu toe verkoopleider. Het is de bedoeling dat de BDU op termijn Business Events volledig overneemt.

Door de nauwere samenwerking kan er voor de eventpartners en overige direct betrokken instanties een nog professionelere dienstverlening worden geboden. Vanaf het eerste event in Barneveld is Koninklijke BDU Uitgevers mediapartner. Niet alleen de events zelf zijn interessant, ook zijn de spin-off mogelijkheden van belang. Zo valt te denken aan het ontwikkelen van multimediaconcepten rond events en een verdergaande interactie met het zakenmagazine Bedrijf.

De participatie in Business Events past in de strategie van Koninklijke BDU Uitgevers. Er zal sprake zijn van versterking van de lokale activiteiten in verschillende gemeenten in het verspreidingsgebied van de lokale nieuwsmedia.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie