Continental Kids in concert

2 januari 2008 om 00:00 Nieuws

Continental Kids is de kindertak van de wereldberoemde Continental Singers. Met hun enthousiaste optredens, moderne choreografieën en professionele shows zijn de Continentals en Young Continentals een voorbeeld voor menig gospel- of tienerkoor. Voor de jongste tak is “Ik ben hier” alweer het negende volwaardige programma. Na een trainingsweek geven de Kids negen concerten in de eigen regio. Daarnaast is dit concept ook internationaal opgepakt met groepen in Duitsland, Frankrijk, Slowakije, Hongarije, Roemenië, Amerika en Zuid-Amerika. Een optreden van de Continental Kids is niet alleen bestemd voor kinderen in de basisschoolleeftijd, maar voor iedereen die van muziek, dans en jeugdig enthousiasme houdt. De groep die hier een concert zal geven bestaat uit 21 door auditie geselecteerde kinderen, o.a. uit Nijkerk.

NIJKERK - Zaterdag 12 januari om 16:00 uur wordt er in de aula van het Corlaer College een concert gegeven door de Continental Kids. Deze kindergroep trekt met eigentijdse muziek, zang en dans door het hele land om spetterende concerten te geven, met een slotconcert in De Doelen in Rotterdam. Met veel nieuwe liedjes, coole dansjes, een paar verdwaalde toeristen (wat zoeken ze toch?) en een gave lichtshow brengen deze 8- tot 12-jarigen live hun verrassende programma “Ik ben hier!”

‘Ik ben hier’ bevat een nieuw repertoire speciale gecomponeerde liedjes. Het gaat over jou! In de hele wereld wonen miljoenen mensen, maar God kent jou persoonlijk! Een programma over keuzes maken, luisteren naar wat God wil, gebruiken van je talenten en het kennen van God. Een gloednieuw programma, met prima muziek en rake teksten. Door kinderen, voor iedereen. Door kinderen, maar níet kinderachtig!

Het repertoire is zeer divers: van het opzwepende “Jump Medley” met echte Jump Style tot het veel ingetogener “Hoort U mijn vragen?”; van het grappige themalied “Ik ben hier” over dat God iedereen ziet en kent, tot “God Is The Same” waarin alle kinderen op het podium mogen meedoen. Herkenbare thema’s worden begrijpelijk bezongen.

Voorverkoop bij de boekhandels Den Hertog en Roodbeen in Nijkerk en bij supermarkt Meermarkt in Nijkerkerveen. Evt. nog kaartverkoop aan de zaal. Kinderen t/m 12 jaar € 3,50 - Volw. € 6. Info en telefonisch kaarten bestellen bij Harmke ten Klooster 033-2459939. Meer informatie over de Continental Kids: www.continentalconcerts.nl

advertentie
advertentie