Dixie Express in de Haen

19 december 2007 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN – Op zondag 23 december van 16.00 tot 19.00 uur geeft de bekende band de Dixie Express een spetterend optreden in Grand Café de Haen. De band wordt vergezeld van de landelijk gekoesterde Choo Choo Sisters, die het repertoire van de Andrews Sisters doen herleven en tevens een medley brengen van populaire Amerikaanse kerstsongs.

Het repertoire van de Dixie Express is buitengewoon flexibel en veelzijdig, zowel qua tempo als qua sound. Degelijke ‘oude stijl’ wordt afgewisseld met en nostalgische ‘swing’ uit de dertiger jaren. Ook het Latijns-Amerikaanse repertoire komt aan bod. Er wordt veel gezongen en de band deinst er niet voor terug om solisten die zich vanuit het publiek aandienen voor de microfoon te halen. De meeste leden van de band komen oorspronkelijk uit Amersfoort en cornettist Jaap van Berkum en klarinettist/saxofonist Peter Fiévez wonen al weer jaren in Hoevelaken.

Na afloop van het optreden kunt u voor 17.50 euro genieten van een speciaal 3-gangen Dixie Kerstmenu uit de keuken van traiteur Gerard Steltenpool. U dient zich voor deze maaltijd opgeven uiterlijk vóór vrijdag 21 december 17.00 uur op te geven bij Grand Café de Haen, 033-2530377.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie