komt er aan!!

14 november 2007 om 00:00 Nieuws

Aan alle kinderen van Nijkerk,

Ik vertelde jullie vorige week over een raar bonkend geluid. Het leek wel een soort onweer. Ik ben samen met Sinterklaas op onderzoek uit gegaan. Na lang zoeken en vragen aan andere Pieten zijn we er achter gekomen wat het is. Het is een nieuw soort muziek. Ik had er in Spanje nog nooit van gehoord. “Jump Style” kennen jullie dat????

Wat is nu het geval. Een paar van onze Pieten zijn via het internet in contact gekomen met deze muziek. Ze zijn nu al weken bezig om het onder de knie te krijgen. Zoals jullie weten vindt Sinterklaas het erg belangrijk dat kinderen en ook Zwarte Pieten veel bewegen. Dus dat zit wel goed. Maar het is nu zo dat ze helemaal niets anders meer doen. Ze hebben zich in het ruim van het schip op gesloten en doen hun werk niet meer. Er worden door deze Pieten geen cadeaus meer ingepakt, geen pepernoten meer gebakken en ook de productie van Marsepein gaat veel te langzaam. We kunnen de Pieten niet bereiken want ze hebben zichzelf opgesloten met een stereo-installatie en een stapel “Jump Ceedee’s”.

Dus we hopen maar dat alles goed komt. De andere Pieten werken nu wat harder dan normaal.

Weet je wat alleen een beetje zielig is…. Ze oefenen heel veel, maar echt goed kunnen ze het nog niet. Dus we hopen dat er zaterdag een aantal kinderen zijn die de Pieten kunnen helpen met oefenen. We hebben al gebeld met Dhr. Vos van Dansstudio Vliek. Hij zou zorgen dat er een aantal meisjes zijn die ons kunnen laten zien wat “Jumpen”nu eigenlijk is. Misschien kunnen we dan later met z’n allen het Plein laten trillen………

Tot zaterdag!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie