Monuta uitvaarten in Nijkerk

14 november 2007 om 00:00 Nieuws

Optimale dienstverlening rondom het laatste afscheid staat bij Monuta centraal, vertelt de 37-jarige Jansen.

NIJKERK - Als sinds jaar en dag kent Monuta een eigen kantoorvestiging en uitvaartcentrum aan de Rubensstraat 67 in Voorthuizen. Wat veel Nijkerkers niet weten is dat Monuta-uitvaartverzorger Erik Jansen ook in Nijkerk en omstreken uitvaarten regelt en verzorgt. Het uitvaartcentrum aan de Frieswijkstraat wordt regelmatig door Monuta gebruikt voor opbaringen, condoleance-en afscheidsbijeenkomsten. Maar ook vanuit kerken of andere locaties in Nijkerk kan Monuta uitvaarten verzorgen.

,,In tijden van verdriet moet de hulp van een uitvaartverzorger vooral een zaak zijn van deskundig optreden, tegelijkertijd alle ruimte gevend aan nabestaanden om hun wensen en ideeën rondom het laatste afscheid kenbaar te maken”, legt Jansen uit.

Hij wijst erop dat het overlijden van een dierbaar familielid of vriend het leven van nabestaanden op indringende wijze kan veranderen.

,,Mensen verliezen niet alleen hun naaste, maar in zeker opzicht ook iets van zichzelf. Het leven staat op zijn kop. Daarom werkt Monuta al sinds de oprichting in 1923 voortdurend aan het steeds verder optimaliseren van een hoogwaardige, servicegerichte dienstverlening, waarbij de persoonlijke wensen van nabestaanden centraal staan.

Wij zijn al ruim 80 jaar uitvaartverzekeraar en marktleider, met een landelijk netwerk. Als dé specialist rondom afscheid nemen van een dierbare is Monuta zowel de vraagbaak als de opinieleider in onze samenleving”, aldus Jansen.

Laatste wensen

Monuta merkt dat veel mensen behoefte hebben aan informatie over een passende uitvaart, weet Jansen.

,,Daarom heeft Monuta het zogeheten Monuta Scenarium ontwikkeld. Middels dit document biedt Monuta iedereen de mogelijkheid om laatste wensen kosteloos te laten registreren bij Monuta.”

Scenarium

Jansen wijst op de speciale website die Monuta hiervoor heeft ontwikkeld: www.scenarium.nl.

De kosten van een uitvaart zijn sterk afhankelijk van de wensen van de nabestaanden.

Om nabestaanden de nodige financiële lasten te besparen, sluiten veel mensen een Monuta-uitvaartverzekering af.

Jansen: ,,Verzekeringsadviseurs komen vrijblijvend op bezoek om over persoonlijke situaties te spreken en eventueel een passende verzekering af te sluiten.”

Voor meer informatie over laatste wensen of uitvaartverzekeringen kan contact worden opgenomen met uitvaartverzorger Erik Jansen uit Voorthuizen: 0342-472658.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie