Sporthal nadert voltooiing

14 november 2007 om 00:00 Nieuws

De keuze van dit nieuwe bedrijf is tot stand gekomen na een zorgvuldige aanbestedingsprocedure. Manten: ,,Er is een uitgebreide matrix van eisen opgesteld, waaraan de exploitanten moeten voldoen. Op het gebied van kwaliteit en prijs. Expa kwam daaruit overduidelijk als de beste naar boven. Alleen op het gebied van ervaring scoorden de andere partijen beter.” Tegen de uitkomst van de aanbesteding zijn geen procedures aangespannen. Van de Water toonde zich blij en trots, dat zijn bedrijf de exploitatie mag gaan voeren.

Contract met nieuwe exploitant NIJKERK - De gemeente heeft officieel overeenstemming bereikt met het nieuwe bedrijf Exspa Nijkerk voor de exploitatie van de nieuwe sporthal Corlaer. Theo Manten en Erik van de Water tekenden dinsdag het contract. ,,Weer een stap in het traject om te komen tot een uniek project: Sporthal Corlaer.”

door Henk Brinkman

Manten toonde zich tevreden met de nieuwe exploitant van de sporthal, waar hij alle vertrouwen in heeft. ,,Een goede beheerder van de sporthal is van groot belang, omdat de gebruikers direct met deze beheerders hebben te maken. Exspa is aanspreekpunt voor de gebruikers, de scholen, verenigingen en sporters.”

Sporthal Corlaer, op initiatief van de gemeenteraad onder architectuur gebouwd, wordt eind dit jaar bouwkundig opgeleverd. Daarna wordt gewerkt aan de inrichting. Op 29 februari wordt de hal officieel geopend.

Het contract met Exspa heeft een looptijd van twee jaar. De prijzen van de verhuur van de hal zijn door de gemeente vastgesteld en zijn voor alle sporthallen in de gemeente gelijk. Van de Water: ,,We moeten concurreren op kwaliteit, niet op prijs.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie