Business Event gesponsord

17 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

De keuze om als hoofdsponsor van dit event op te treden is voor de Rabobank een hele bewuste geweest. Huijgen: ,,Het Business Event is een fantastische gelegenheid om Nijkerkse ondernemers die hun kop boven het maaiveld uitsteken in het zonnetje te zetten. Onze bank wil midden in de samenleving staan. In onze visie sluit het Business Event geheel aan bij de strategie van de bank. Ik ben er dan ook van overtuigd dat de Rabo Award, die wij jaarlijks beschikbaar gaan stellen naast de drie andere Awards, een positieve bijdrage zal leveren aan een goed ondernemersklimaat in de gemeente Nijkerk.”

Rabobank stelt speciale award ter beschikking NIJKERK - De Rabobank heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan het Business Event gemeente Nijkerk. Met de ondertekening van de overeenkomst van Rabobank directeur Gerrit Huijgen en Gert Ansink van het bureau Business Events BV werd de samenwerking bekrachtigd. Tijdens het Business Event worden ondernemers in verschillende categorieën met een speciale award in het zonnetje gezet.

Gert Ansink vult aan: ,,Het is al een schouderklop voor een bedrijf als het wordt genomineerd voor één van de awards. Bij de Events in Barneveld is gebleken dat de nominatie alleen al een zekere trots geeft bij de medewerkers.”

De speciale Rabo-award wordt toegekend aan bedrijven die zich onderscheiden op kenmerken die aansluiten bij de kernwaarden van de Rabobank: Toonaangevend in de markt, betrokken bij de lokale samenleving en dichtbij de mensen.

u Bedrijven en instanties die nadere informatie wensen of willen participeren in het komende Business Event, kunnen contact opnemen met Business Events b.v.

Telefoon 0342 424626, email: ga@procomm-businessevents.nl

advertentie
advertentie