Van der Linden Bouw

17 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

,,Vrijstaand, laagbouw, twee onder één kap, met of zonder garage, het plaatsen van serres, dakkapellen, maar ook kozijnvernieuwingen of het inhangen van deuren, wat de klant maar wenst, wij staan in voor de volledige afwerking.” Wat Van der Linden voor de klanten ook mag realiseren, het zal steeds gaan om correcte afspraken, kwaliteit en klanttevredenheid.

NIJKERK - Wie een kleine of grote verbouwing aan het plannen is zoekt van te voren eerst goed uit waar, wanneer en met wie in zee wordt gegaat. Van der Linden Bouwonderneming is een jong, gezond en groeiend bouwbedrijf met aan het hoofd Taus van der Linden. Daarbij heeft hij drie gemotiveerde professionals in dienst. ,,Wij werken bijna vijf jaar vanuit Nijkerk en zijn met name bezig met kleine en grote verbouwingen, maar ook renovatie van bijvoorbeeld monumentale panden,” zegt Van der Linden.

door Maureen van Goethem

Renovatie en restauratie

Ook op het gebied van renovatie en restauratie is Van der Linden geen onbekende. Met name deze disciplines vragen een specifieke vakkennis en de juiste vakmensen om een project tot een goed einde te brengen. Het resultaat mag dan ook gezien worden. Of het nu een monumentenpand in een binnenstad betreft, of de verbouwing van een rijtjeswoning, het werk wordt met oog voor detail door Van der Linden Bouwonderneming op een professionele wijze uitgevoerd. ,,Een voorbeeld van een fantastisch project was de bouw van een restaurant in Lage Vuursche. Maar ook het onderhoud van een kasteel in België, de gevelrenovatie van een boerderij (uit 1850) in Denemarken en aankomend voorjaar de renovatie van een monumentaal pand in Frankrijk.”

Mocht u iemand nodig hebben die bouwkundige inspectierapporten opstelt, bouwvergunning voor u aanvraagt of de bouwplaats begeleid, dan bent u bij Van der Linden Bouwonderneming aan het juiste adres. “Vooral service en persoonlijke begeleiding staan bij ons zeer hoog in het vaandel,” aldus Van der Linden.

Erkend leerbedrijf

Sinds juli is de onderneming een erkend leerbedrijf, dit houdt in dat de praktijk van het bedrijfsleven beter moet aansluiten bij het onderwijs. Van der Linden en een medewerker hebben hiervoor de Leermeestercursus gevolgd. Dit betekent dat er nu jongeren opgeleid kunnen worden binnen het bedrijf.

Van der Linden Bouwonderneming is tevens trotse sponsor van voetbalclub NSC. Van der Linden Bouwonderneming, telefoonnummer 033-2466000/06-22981080. U kunt ook een kijkje nemen op de website: www.vanderlindenbouwonderneming.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie