IJsprijs valt in Hoevelaken

10 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - De Postcode Loterij IJsprijs is gevallen in Hoevelaken. Alle deelnemers aan de loterij, waarvan het lotnummer begint met wijkcode 3871 vallen in de prijzen. Dat is dus in één keer een hele wijk in de prijzen met in totaal 2.470 loten.

Iedere winnaar wint voor elk lot waarop hij meespeelt met de loterij, in de trekking van augustus, een beker Ben & Jerry’s ijs. Alle winnaars met wijkcode 3871 kunnen hun prijs ophalen van 6 tot en met 21 oktober bij C1000, Kantemarsweg 10 in Hoevelaken.

Goede doelen

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om organisaties te steunen die werken aan een rechtvaardige en groene wereld. Vijftig procent van de totale inleg van de Nationale Postcode Loterij is bestemd voor het goede doel. Inmiddels is de Postcode Loterij uitgegroeid tot de grootste Goede Doelen Loterij van Nederland en steunt zij 53 goede doelen organisaties. Sinds haar oprichting heeft de loterij ruim 2 miljard euro aan haar goede doelen, zoals Oxfam Novib, Natuurmonumenten en War Child, uitgekeerd. Ook Ben & Jerry’s laat al jarenlang zien, dat ze als bedrijf actief werkt aan haar sociale missie.

Climate Ambassadeurs

Ze bedenkt continu initiatieven om de wereld te verbeteren. Zoals bijvoorbeeld recent de oprichting van het Climate Change College door Ben & Jerry’s en het Wereld Natuur Fonds, waarbij jonge mensen tussen 18 en 25 jaar worden opgeleid tot Climate Ambassadeurs.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie