Meer betrokkenheid in de wijken

10 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

De dag is bedoeld om de betrokkenheid in de wijk te vergroten, de activiteiten van de Wulfshoeve te promoten en jeugd en ouders op een gezellige manier kennis te laten maken met diverse vormen van sport, spel, creativiteit, cultuur, andere vrijetijdsbesteding en sociale contacten.

NIJKERK - Wijkvereniging Paasbos organiseert voor de 2e keer een ‘Dag van de Wijk’ op zaterdag 20 oktober. De wijkvereniging heeft – dit keer in samenwerking met de Gelderse Sportfederatie en de Gemeente Nijkerk (het initiatief wordt vanuit het BOS-project (Buurt-Onderwijs-Sport) van de Gemeente Nijkerk ondersteund) – diverse activiteiten voor deze dag in de wijk georganiseerd, met name in en rond activiteitencentrum de Wulfshoeve aan de Moorselaar (hoek Kievitslaan).

Er is door de hele wijk heen (Paasbos, Strijland, Beulekamp) een garageverkoop waarbij wijkbewoners, die hiervoor tevoren een deelnamebewijs hebben aangeschaft, van 11.00 uur tot 16.00 uur vanuit hun garage, tuin of huis (2e hands) spullen kunnen verkopen. Een deelnamebewijs kost per verkoopadres € 5,00 en kan uiterlijk 16 oktober tegen contante betaling worden verkregen bij Gerben Attema, Rubenslaan 18 of bij Willeke van Berkel, Moorselaar 25. Aspirant-kopers kunnen op de ‘Dag van de Wijk’ vanaf 11.00 uur in de Wulfshoeve tegen betaling van € 1,00 een routekaart kopen en krijgen bij eventuele aankopen een gratis lot voor de verloting die later die middag in de Wulfshoeve zal plaatsvinden.

Om 13.00 uur is de officiële start van de ‘Dag van de wijk’ door een vertegenwoordiger van het college van bestuur van de Gemeente Nijkerk. Daarna vinden er diverse activiteiten plaats zoa;s pannavoetbal, Streetdance, workshops djembé. Deelname aan de diverse activiteiten (behalve de garageverkopen en de loterij) is gratis, maar vol is vol.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie