Mobiel reisbureau komt aan huis

10 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

In een periode van 13 jaar, waarin veel kennis en ervaring is opgedaan, was het tijd om verder te gaan en heeft zij de stap genomen om zelfstandig aan de slag te gaan als mobiele reisadviseur. Als adviseur komt Monique op afspraak bij de cliënt thuis, zodat in alle rust de juiste keuze kan worden gemaakt voor een fantastische vakantiebestemming. Men hoeft er dus niet eens de deur voor uit. Monique: ,,Het persoonlijke contact vind ik zeer belangrijk. Vaak is het zo dat na het zoeken op internet, de cliënten door de bomen het bos niet meer zien. Het is mijn taak om daar duidelijkheid in te scheppen en met een goed aanbod te komen. Alles wordt bekeken om de cliënten een heerlijke vakantie te bezorgen en daarbij zijn de meest uiteenlopende bestemmingen mogelijk. Of men nu kiest voor rust, ontspanning of avontuur.” De informatie die Monique verstrekt blijft absoluut niet beperkt tot reisgidsen. Een cruise, op ontdekvakantie in Azië of naar een mooie Europese bestemming, volledig verzorgd of juist niet. Voor ieders budget heeft zij vele ideeën voorhanden. Ideeën waar de cliënt vaak niet zelf op komt. ,,Ik vind het leuk om iedereen passend advies te geven en de vakantie van hun leven te bezorgen. Ook zorg ik voor de hele afhandeling en kom ik zelfs de tickets persoonlijk bij de cliënt thuis brengen. Het mooie is dat er geen extra kosten aan verbonden zijn. Uiteindelijk lever ik een op maat gemaakt product af. Een bedrijf dat een personeelsuitje of zakelijke reis wil kan gebruik maken van deze service.”

NIJKERK - Vol enthousiasme vertelt Monique Veer-Albers over haar eigen zaak. Na een toeristische opleiding is zij vanaf 1994 begonnen als reisadviseur bij Star Travel in Nijkerk.

door Maureen van Goethem

Een leuk cadeau-idee voor een verjaardag, jubileum, voor de feestdagen of zo maar, is een reischeque. Of een zogenaamde ‘Charming Box’, dit zijn cheques, voor een hotelovernachting voor twee personen. De cliënt hoeft alleen maar een leuk arrangement uit te zoeken. Monique is tevens gespecialiseerd in huwelijksreizen en zal op 5 november aanstaande op de Trouwbeurs in Discotheek Starlight in Nijkerkerveen aanwezig zijn. ,,En in december komen er nieuwe gidsen uit, dan kan het hoogseizoen weer beginnen,” merkt Monique op. De Star Travel Mobiele Reisadviseurs maken deel uit van de Star Travel Groep en verkopen reizen van reisorganisaties die aangesloten zijn bij het ANVR en de SGR.

Monique Veer, Star Travel Mobiele Reisadviseur, Stuurboord 11 in Nijkerk. Telefoon: 033-2457633/06-30166499. Website: www.nijkerk.mobiel.startravel.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie