Nijkerkse fotografe gelauwerd

3 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

Lia van Scheijndel heeft sinds januari een eigen fotostudio aan de Beurtschipper in Nijkerk, Liv’S Fotogafie. Zij heeft de fotovakschool gedaan, toen de kinderen naar school waren. ,,Ik was altijd al creatief bezig en toen de kinderen naar school gingen, heb ik de knoop doorgehakt en ben met de opleiding begonnen.” In maart 2006 is zij begonnen als zelfstandig fotografe en in januari van dit jaar opende zij haar studio. En niet zonder succes, zoals gisteren bleek.

Lia van Scheijndel compleet verrast NIJKERK - Op het gala van de Dag van de Ondernemer, georganiseerd door de Kamer van Koophandel, werd de Nijkerkse fotografe Lia van Scheijndel uitgeroepen tot de beste startende ondernemer.,,Het is fantastisch,” reageerde Van Scheijndel. ,,Ik had dit echt niet verwacht.”

door Henk Brinkman

Jaarlijks organiseert de Kamer van Koophandel de Dag van de Ondernemer, waarbij in vier categorieën prijzen worden toegekend aan ondernemers die zich bijzonder hebben onderscheiden. Lia van Scheijndel ontving de award in de categorie Startend Ondernemer. Deze award wordt beschikbaar gesteld door de Rabobank.

Bedrijfsfotografie

Liv’S fotostudio legt zich vooral toe op bedrijfsfotografie. Lia van Scheijndel: ,,Ik maak dan vooral bedrijfsreportages en sfeerfoto’s van de bedrijven. Op dit moment omvat dit 60 procent van mijn opdrachten. Verder maak ik veel familieportretten, kinderfoto’s en bruiloftsreportages.” Liv’S fotografie maakt ook foto’s van uitvaarten. ,,Ik heb gemerkt dat daar toenemende belangstelling voor bestaat.”

De jury prees Lia voor haar manier van werken, hoge service en haar zoeken naar onontdekte markten.

advertentie
advertentie