Straatvoetbaltoernooi voor de jeugd

12 september 2007 om 00:00 Nieuws

Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers wordt er gespeeld in verschillende poules. Er zijn mooie prijzen beschikbaar voor de winnende teams! De ‘Smeltende paashazen’ wonnen het vorige straatvoetbaltoernooi op 10 juli. Gaan zij hun titel verdedigen of gaat de winst deze keer naar een ander team?

HOEVELAKEN - Het BOS-project (Buurt-onderwijs-Sport) vanuit de Gemeente Nijkerk houdt in samenwerking met t’Blokhuus op woensdagmiddag 19 september een straatvoetbaltoernooi voor de jeugd uit Hoevelaken. Het toernooi is bedoeld voor jongens meisjes uit Hoevelaken tot 12 jaar. Het straatvoetbaltoernooi start om 13.00 uur en eindigt rond 15:00 uur. Deelname is gratis.

Inschrijven voor het straatvoetbaltoernooi op woensdag 19 september kan vooraf bij Tamara Ruben, telefoonnummer 06- 53 84 7855 of via e-mail t.ruben@nijkerk.org. Jongens en meisjes kunnen zich ook op de dag zelf aanmelden. Een team bestaat uit drie personen. Voetballers die nog geen team hebben kunnen zich ook alleen aanmelden, zij worden in een team ingedeeld.

Het BOS-project is begin dit jaar gestart en is nog in de opbouwfase. BOS-project staat voor ‘Tijdelijke stimuleringsregeling buurt, onderwijs, sport’. Het BOS-project zoekt naar meer vrijwilligers die zo af en toe willen helpen bij sportactiviteiten in Hoevelaken. Vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen bij deze activiteiten op sportactiviteiten in de toekomst kunnen contact opnemen met de BOS-coördinator Tamara Ruben, telefoonnummer 06- 53 84 7855 of via e-mail t.ruben@nijkerk.org.

Informatie over het straatvoetbaltoernooi: Tamara Ruben, 06 - 53 84 78 55.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie