Paalzitten voor het goede doel met spectaculair slot

29 augustus 2007 om 00:00 Nieuws

Prominente Niekarkers zullen allemaal een uurtje op de speciaal in de Brede Beek geplaatste palen gaan zitten. Wethouder Theo Manten, Henk van Boeijen (Intertoys), Paul van Heeringen (Rabobank), Harry van de Ham (Laurene Mode) rijschoolhouder Fred Lovink, juwelier Frans de Graaff, Hugo Doornhof (CDA) en nog vele anderen zullen proberen een uur lang op de palen te blijven zitten.

NIJKERK - Tijdens de Nacht van Nijkerk heeft Jannie Scheper, uitbater van Restaurant De Volle Buick de ludieke actie paalzitten ten behoeve van de organisatie KiKa (Kinderen Kankervrij) bedacht. Samen met bekende Nijkerkers gaat Janny urenlang paalzitten. Op deze manier wil Scheper de bezoekers van de Nacht van Nijkerk wijzen op het goede werk dat Kika verricht èn geld ophalen. Diverse winkeliers hebben reeds een donatie toegezegd.

Voor sommigen zal dat absoluut geen probleem zijn. ‘s Middags zijn er activiteiten voor kinderen op de Kolkstraat met de mogelijkheid je te laten schminken, een suikerspin te eten en spelletjes te doen. De kleine bijdragen hiervoor zijn ook voor KiKa.

Gerard en Jannie mikpunt

Aan het eind van de avond, tussen 23 en 24 uur zullen Jannie Scheper en NOV-voorzitter Gerard van den Tweel voor een even spectaculair als hilarisch slotakkoord zorgen en op de paal als mikpunt fungeren. Hoe en wat blijft nog even geheim, maar dat het spannend wordt is zeker.

Dus allemaal naar de Kolkstraat tussen 23 en 24 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie