Crossers in actie voor Kika

25 juli 2007 om 00:00 Nieuws

Hein, Jan en Robbin zullen op 4 augustus op het circuit van MCC Bleiswijk meerijden en proberen zoveel mogelijk sponsorgelden mee te nemen. Hein van den Heuvel is werkzaam bij hengelsportgroothandel Kreykamp in Hoevelaken en is erg enthousiast over de actie: “Ik kwam de advertentie tegen op internet en ik vroeg aan mijn twee motorvrienden Jan van Deuveren en Robbin van der Werf of ze ook mee wilden doen. Het zijn collega’s en ze werken bij W&V Metaal. We zijn geen lid van een bepaalde club maar hebben alle drie een licentiepas. Met deze licentie rijden/trainen we op crossbanen in heel Nederland en af en toe in België. Zo rijden we onder meer in Berghem, Nunspeet, Lelystad, Ermelo, Harskap, Heerde en Rutten. Dat doen we gemiddeld één keer in de week. Robbin en ik rijden op een Suzuki 125, Jan op een KTM 125.”

Sponsors kunnen zich nog aanmelden HOEVELAKEN – Drie Hoevelakense motorcrossers, Hein van den Heuvel, Jan van Deuveren en Robbin van der Werf hebben zich aangemeld voor de grote KiKa motorcross, die op 4 augustus a.s. zal plaatsvinden in Bleiswijk. Ze zullen proberen om zoveel mogelijk sponsorgelden voor de actie te verwerven.

Door Gerrit Steen

Happening

Hein: “Het belooft een hele happening te worden in Bleiswijk. Er rijden verschillende klassen, in de 125 cc klasse staan nu al 127 deelnemers genoteerd. Op de site www.kikacrosss.nl kun je de deelnemerslijst bekijken en desgewenst downloaden. Het inschrijfgeld, 10 euro per rijder, gaat al naar de Stichting KiKa maar daarnaast kan men zich ook laten sponsoren. Dit kan zijn een x bedrag per gereden ronde of een éénmalig bedrag voor deelname. Het is de bedoeling om 30 minuten te crossen op een 1200 meter lange overzichtelijke harde kleibaan die geschikt is voor beginners. De hele opbrengst is bestemd voor het fonds. Ik ben bij ons op de zaak al druk doende geweest, de chauffeurs van ons bedrijf hebben onze klanten al benaderd en gevraagd of ze willen sponsoren. Op die manier heb ik al aardig wat donaties toegezegd gekregen. Alles wat we krijgen is meegenomen. Mensen die mee willen doen kunnen zich bij ons melden, mijn tel. 06-53753850. Ik zal me voornamelijk met bedrijven bezig houden om sponsorgelden op te halen, de komende weken ga ik flink op pad. De bedrijven die ons het hele seizoen door sponsoren zijn Euromotor, W&V Metaal, Kreykamp en E.J. van de Bunt Transport.

Kika

KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland: Sophia in Rotterdam, Willem-Alexander in Leiden, VU medisch centrum en Emma in Amsterdam, Wilhelmina in Utrecht, Beatrix in Groningen en UMC St. Radboud in Nijmegen.

Om precies te zijn: de opbrengst komt ten goede aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Dat is waarvoor KiKa uw steun vraagt. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie