Merril Osmond signeert boek

4 juli 2007 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Zondag 8 juli signeert Merrill Osmond zijn boek: ‘The Plan Revealed’ van 14.30 uur tot 16.30 uur in Restaurant The Old Peppermill te Hoevelaken. Merrill Osmond, leadzanger van “The Osmond Brothers”, de razend populaire boys band uit de jaren 70, begon zijn carrière als 4-jarige in de Andy Williams show. Enkele jaren later ontketende hij, samen met zijn broers, Osmondmania. Niet minder dan 47 platina en gouden platen staan op hun naam. In de geschiedenis van de Rock Era heeft niemand meer dan 11 gouden platen (award certificates) behaald in één jaar als de familie Osmond, zelfs The Beatles niet.

Op donderdag 28 juni, rolt zijn boek ‘The Plan Revealed’ van de pers bij Drukkerij Michiels te Tongeren (België). Dit boek is in zijn tweede editie en is gebaseerd op de levensvisie van de familie Osmond waardoor de CD “The Plan”, nu 30 jaar geleden, ontstond. Na 30 jaar is er nog steeds interesse voor deze “Osmond klassieker”.

Wie bij het signeren aanwezig wilt zijn, dient zich aan te melden via info@merrillosmond.eu. Voor meer informatie: The Old Peppermill, Nijkerkerstraat 43a, Hoevelaken, 033-2570709.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie