Het Torenkamertje opent de deuren

18 maart 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Er word nu nog hard gewerkt aan de winkel van Het Torenkamertje, maar voor iedereen die vast een kijkje wil nemen in de winkel opent op zaterdag 23 maart Het Torenkamertje haar deuren. De officiële opening zal zijn op vrijdag 29 maart. In deze gezellige winkel vol met lekkernijen zoals heerlijke koffie verse bonen, chocolaterie, diverse theesoorten, benodigdheden voor het maken en decoreren van taarten en cadeau-accessoires is het de moeite waard om eens binnen te lopen. Iedereen is welkom vanaf 10 uur om een kijkje te nemen in deze gezellige winkel midden in het centrum van Nijkerk.

Het Torenkamertje is opgericht door Hanneke Bos. Hanneke maakte al een tijdlang taarten, cupcakes en andere heerlijkheden en wil dit nu graag delen in de winkel. ,,Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en als mensen vervolgens smullen van mijn gebak is dat een cadeautje.'' Naast prachtig, rijk gedecoreerde taarten die het Torenkamertje voor iedere gelegenheid kan maken met een bepaald thema of logo worden er op zaterdag ook heerlijke kant en klare cupcakes verkocht. Verder zijn er heerlijke, verse koffiebonen die ook ter plekke voor u kunnen worden gemalen voor in uw filtermachine. Geen koffieliefhebber? Ook voor verschillende losse theeën bent u bij Het Torenkamertje aan het juiste adres. Van classic thee tot hele eigentijdse thee.

Houd u zelf ook zo van bakken en taarten decoreren? Dan bent u ook bij Het Torenkamertje aan het juiste adres. Wij verkopen alles op het gebied van taart-, cupcake- en lollypopbenodigdheden.

Welkom aan de Kloosterstraat 10 A in Nijkerk (het straatje tussen de Etos en de Rabobank).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie