Hellas-turnsters naar regiofinale

18 maart 2013 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Op 2 en 9 maart hebben turnsters van Hellas Hoevelaken de laatste voorwedstrijd geturnd in de 5e en 4e divisie. Het uiteindelijke doel van deze voorwedstrijden is het behalen van een deelnamebewijs voor de regiofinale. Dat lukte maar liefst 6 van de 9 Hellas-turnsters!

Eerste plaats voor Noëlle van den Hoogen

2 maart turnden vijf turnsters hun tweede voorwedstrijd in de 5e divisie. Mika van de Waerdt en Daphne van Gaal behaalden door hun prestaties een deelnamebewijs voor de regiofinale op 13 april te Lelystad. Nina Lambregtsen, Annemijn Jonker, Samara Geijtenbeek en Noëlle van de Hoogen turnden zaterdag 9 maart de laatste voorwedstrijd in de 4e divisie. Ondanks de zenuwen en zware concurrentie turnde zowel Annemijn als Samara zich naar een tweede plaats. Noëlle schitterde deze wedstrijd en behaalde de hoogste plek op het podium, een 1ste plaats met een goud randje! 

Vier turnsters naar regiofinale 4e divisie

Op basis van de geturnde resultaten over drie voorwedstrijden hebben Nina, Annemijn, Samara en Noëlle een deelnamebewijs bemachtigd voor de regiofinale in de 4e divisie op 20 april te Winterswijk.

advertentie
advertentie