Nieuw: Ouder- en Kindgym in De Spreng

18 maart 2013 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Op woensdagochtend 3 april van 9.00 tot 10.00 uur start Hellas Hoevelaken met Ouder- en Kindgym in de gymzaal van basisschool De Spreng in Hoevelaken. De groep van Leidster Henny Bosman op donderdag in 't Blokhuus begint vol te raken. Vandaar dat is gezocht naar een aanvullende locatie. Ouder- en Kindgym is toegankelijk voor kinderen vanaf ongeveer 1,5 jaar (ze moeten zelfstandig kunnen lopen) tot een jaar of 4, met een begeleider.

Goed voor de ontwikkeling

Samen sporten met uw peuter is erg leuk en goed voor de (motorische) ontwikkeling en zelfvertrouwen van uw kind. Wat thuis niet altijd kan of mag, is wel mogelijk in de gymzaal. Met behulp van toestellen leren kinderen klimmen, klauteren, springen en rollen. Of ze spelen met ballen, hoepels en pittenzakken. Het kan allemaal bij Ouder- en Kindgym. Natuurlijk onder deskundige begeleiding. Uw kind leert in een veilige omgeving om kleine opdrachten uit te voeren en rekening te houden met andere kinderen. We gebruiken in iedere gymles muziek. Kinderen leren begrippen als 'over de balk heen' en 'onder de rekstok door'. De gymles stimuleert de peuters om lekker te bewegen en hun grenzen te verleggen.

Twee gratis proeflessen

Wie interesse heeft in de lessen Ouder- en Kindgym kan zich bij aanvang van de lessen melden bij leidster Henny Bosman. Iedereen kan 2 gratis proeflessen volgen. Basisschool De Spreng is gevestigd aan de Van Dedemlaan 4 in Hoevelaken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie