Lions weer actief met NLDoet

11 maart 2013 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Evenals vorig jaar doet de Lions Club Hoevelaken ook dit jaar weer mee aan de landelijke actie NLDoet. Op zaterdag 16 maart zullen de leden van de club weer massaal de handen uit mouwen steken. Werd er vorig gewerkt in de buitenlucht (Hoevelakense Bos en speelterrein Peuterspeelzaal) dit jaar blijven de activiteiten binnen. Wederom had de Peuterzaal Klavertje Vier een wens op de lijst staan en deze gaat gerealiseerd worden.

De wens van de Peuterzaal is het schilderen, sausen en behangen van enkele nieuwe wanden in het gebouw. Het leuke is dat deze verbouwing het resultaat is van een match die de Peuterspeelzaal vorig heeft gemaakt met Bouwbedrijf Beitler. Tijdens de manifestatie Beursvloer werd deze match gesloten en deze is inmiddels ook gerealiseerd. Een mooi voorbeeld van de matches van de Beursvloer.

Nu dus de beurt aan de Lions leden om het werk af te ronden. Gewapend met kwast en behangroller zullen zij de nieuwe wanden nog meer verfraaien waarna de Peuterspeelzaal kan beschikken over nieuwe ruimten en indeling.

De landelijke actie NLDoet is een initiatief van het Oranjefonds en wordt dit jaar gehouden op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart. Op basis van vraag en aanbod vinden partijen elkaar en worden, met gesloten beurs, allerlei goede doelen en initiatieven gesteund.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie