Flexwerken bij FlexWell

8 maart 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Bent u een zogenaamde ‘eenpitter’, een ZZP-er of freelancer en wilt u niet langer klanten thuis ontvangen? Heeft u af en toe een leuke werkplek nodig of wilt u samen met anderen werken? Sinds 1 maart zijn bij Flexwell in Nijkerk, een concept bedacht door Hans Snaak, directeur van Ratio Electric, flexibele werkplekken te huur. U kunt er een plek voor uzelf of voor uw bedrijf huren.

door Maureen van Goethem

Een professionele werkplek is eigenlijk een must voor elke flexwerker. Flexwell biedt de hierboven genoemde ondernemers een concept met tarieven die zonder meer concurrerend en bedacht zijn naar de behoefte. Er is plaats voor maximaal tien ‘flexwerkers’, dus u bevindt zich in een sociale omgeving. De uurtjes zijn productiever (dan thuis) en het is een geschikte locatie om andere flexwerkers te ontmoeten en om vakkennis met elkaar te delen. Het is er gewoon lekker werken, ontspannen en comfortabel: zakelijker dan thuis, gezelliger dan kantoor.

Stel dat u graag van een werkplek gebruik wilt maken. Wat mag u dan verwachten? Hans: ,,Wij hebben een eigen ingang gemaakt, met als u binnenkomt een zitje voor het ontvangen van gasten, er staat een leestafel, er is een keuken met de nodige apparatuur, de werkplekken, een printer en uiteraard een toilet. Daarnaast een lege en schone werkplek dat bestaat uit een bureau en een instelbare bureaustoel. Elke ‘werknemer’ heeft een internet- en een elektriciteitsaansluiting tot zijn of haar beschikking voor een laptop met toegang tot ons draadloze internet, voor het surfen op internet en het checken van uw e-mail.’’

Voor een vast tarief per maand mag u gebruik maken van alle faciliteiten. De prijs die u betaalt is dus all-in. Wilt u een werkplek, dan is het verstandig te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Kortom: Flexplekken kun je gebruiken voor informeel werken, lezen en ontmoeten onder het genot van koffie, thee, iets lekkers, een heerlijke lunch. Een ruimte waar je je e-mails kunt checken en kunt afspreken met leveranciers en/of klanten. Door de ligging nabij de A-28 is het pand zowel voor u als voor uw bezoek goed te bereiken. U bent bij Flexwell van maandag t/m vrijdag van harte welkom.

Wilt u graag meer informatie ontvangen of alvast een plekje reserveren? Neem dan contact op met Hans Snaak.

u Flexwell. Ambachtsstraat 12a, Nijkerk. Tel.: 033-2452360. info@ratio.nl

advertentie
advertentie