Crazy Pianos komen naar Nijkerk

8 maart 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Op 27 maart heeft Nijkerk 600 jaar stadsrechten. Dat kunnen we uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom zijn er deze dag verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De grote klapper is het optreden van de Crazy Pianos op het Plein!

Iedereen is welkom vanaf 19.30 uur op het Plein. Om het feest helemaal compleet te maken komen de Crazy Pianos optreden. De meeste mensen zijn waarschijnlijk wel bekend met de pianobar in Scheveningen. Maar de Crazy pianisten spelen niet meer alleen in Scheveningen, ze zijn ook On Tour! Op 27 maart zullen zij Nijkerk aan doen.

De Crazy Pianos hebben een setting samengesteld die het verjaardagsfeest zal veranderen in een onvergetelijke happening. Het idee om te gaan toeren is ontstaan uit de vraag van de gasten in de restaurants en bars van de Crazy Pianos. Nu komt deze spectaculaire show, inclusief de knalrode vleugels, een drumstel en de Crazy Pianisten naar Nijkerk. Aan de entourage en decors wordt veel aandacht besteed. U zult zich in een echte pianobar wanen. Tijdens de show zullen de pianisten het Plein volledig op zijn kop zetten met diverse acts achter, op en onder de rode piano's.

De Crazy Pianos spelen ook op aanvraag. Bedenk dus alvast wat je wilt horen, dan kun je dat 27 maart zelf aanvragen. Niets is te gek.

Iedereen is 27 maart vanaf 19.30 uur van harte welkom om de feestelijkheden op het Plein bij te wonen. Laten we er met de hele gemeente een mooie avond van maken!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie