Seniorenbeurs Nijkerk

6 maart 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Heeft u vragen over wonen op latere leeftijd of een vraag voor de notaris? Denkt u eraan om een personenalarmering aan te schaffen of wilt u meer weten over internetbankieren? Wilt u graag een elektrische fiets uitproberen of wilt u zich gaan inzetten als vrijwilliger als u straks met pensioen gaat? Voor deze en andere vragen kunt u terecht bij een van de vele stands op de Seniorenbeurs in Nijkerk.

Op woensdag 20 maart van 13.00 tot 19.00 uur wordt deze beurs gehouden in het evenementencentrum De Laak, Amersfoortseweg 138 in Nijkerkerveen. Speciaal voor senioren, aspirant-senioren. Maar ook andere belangstellenden zoals vrijwilligers, professionals of mensen die voor anderen zorgen zijn van harte welkom. De toegang is gratis.

Verschillende thema's

De volgende onderwerpen komen aan bod: wonen, welzijn, gezondheid/zorg, vrije tijd en financiën/regelingen. Meer dan 40 standhouders geven informatie over zeer uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast zijn er ondermeer demonstraties, gezondheidstesten, een proeverij, workshops en diverse optredens. De beurs zal om 13.00 uur in stijl met het danspaar Schipper worden geopend. Wethouder Bert de Graaf zal de aanwezigen op de beurs om 14.00 uur toespreken, waarna het eindrapport Preventief Huisbezoek Ouderen zal worden aangeboden. Tot 19.00 uur is alle gelegenheid om rond te lopen, elkaar te ontmoeten, een drankje te drinken en informatie te verzamelen. Aan het eind van de beurs vanaf 17.30 uur zal het smartlappenkoor uit Hoevelaken optreden.

Meer informatie

Op www.seniorenbeurs-nijkerk.nl staat meer informatie. Voor vragen kunt u bellen met Sigma 033 - 247 48 30.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie