Kim-Lian komt naar Nijkerk

4 maart 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Het komt snel dichterbij: het voorjaarsconcert van het NSFC. Op 23 maart is het zover. Met special guest Kim-Lian van der Meij belooft het een concert te worden om nooit te vergeten. Ook Afslag Nijkerk met live band en dansgroep Exposed zijn deze avond van de partij.

Door: Comm op!

Het voorjaarsconcert van het Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps (NSFC) wordt gehouden op 23 maart om 19.30 uur in Sporthal Watergoor. Naast de jongste muzikanten van de vereniging, spelen deze avond ook Afslag Nijkerk met live band en het fanfare orkest m.m.v. musicalster en presentatrice Kim-Lian van der Meij. Tevens is dansgroep Exposed, een onderdeel van Anouk Dance Experience uit Harderwijk, van de partij. Vanwege de viering van 600 jaar Nijkerk, is het concert voor een breed publiek toegankelijk, van jong tot oud en alles hier tussenin.

Voorzitter van het NSFC Marcel Wagenveld verteld: ,,Wij zijn er trots op dat Kim-Lian tijd vrij heeft gemaakt om mee te werken aan het voorjaarsconcert. De vereniging hoopt dan ook op een goede opkomst. Om zoveel mogelijk bezoekers te kunnen ontvangen voor dit unieke concert, hebben we Sporthal Watergoor uitgekozen als muziektempel. Speciaal voor deze avond wordt de sporthal omgetoverd tot een ware concerthal, waar muziek de absolute boventoon voert. En laten we niet vergeten dat het concert plaatsvindt in de week van de viering van 600 jaar stadsrechten. Nog iets om erg trots op te zijn.''

Muziek, muziek, muziek

Tijdens het voorjaarsconcert worden verschillende soorten nummers en muziek ten gehore gebracht. Samen met de fanfare zingt Kim-Lian onder andere Proud Mary, Sunny, Doe Maar en Flashdance. Het repertoire van Afslag Nijkerk bestaat onder andere uit An English Man in New York van Sting en It's so hard van Anouk.

Kaartverkoop

Toegangskaarten zijn te bestellen via de website www.nsfc.nl of te koop bij Jumbo, Expert Nijkerk of DA Drogist Engel. De kaarten kosten € 10,- per stuk in de voorverkoop en € 12,50 aan de kassa. Aanvang van het concert is 19.30 uur, maar de zaal is om 19.00 uur al geopend.

Middagprogramma

Om de dag helemaal compleet te maken, is er ook een middagprogramma speciaal voor 60-plussers. Toegang hiervoor is gratis en met het gevarieerde en gezellige programma zeker de moeite waard. Medewerking wordt verleend door Jeugdorkest NSFC en Chiantikoor Nijkerk. Het middagprogramma begint om 14.30 uur, de zaal is om 14.00 uur geopend.

Grootste en gezelligste muziekvereniging

Het NSFC is een levendige en brede vereniging. Vooral jongeren, maar ook ouderen kunnen er van alles leren over muziek. De vereniging heeft een speciaal opleidingsprogramma en bij de muziekschool zijn vakbekwame muziekdocenten werkzaam. Buiten de individuele lessen, kunnen studenten wekelijks (muzikale) vrienden ontmoeten tijdens de repetities van verschillende concerten. Dit alles maakt het NSFC tot de grootste en gezelligste muziekvereniging van Nijkerk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie