Bouwmarkt helpt Hospice Nijkerk met verbouwing

4 maart 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De Hospice Nijkerk is, na zijn verhuizing in 2008 naar 'Huize Bethanië', door de vele aanvragen toe aan uitbreiding. Op uitnodiging van Jan en Marieke Folkers, eigenaren van Multimate en Formido te Nijkerk, mochten Alida van der Hout en Eline Medendorp de benodigde bouwmaterialen alvast uitzoeken. De verbouwing, verzorgt door aannemer Kroon, start eind maart en neemt drie maanden in beslag. De Hospice biedt na de verbouwing plek aan zes patiënten.

De Hospice Nijkerk is deels afhankelijk van giften en vrijwilligers. Alida van der Hout, algemeen coördinator van de Hospice, is dan ook dankbaar: ,,We vinden het hartverwarmend dat de Hospice door zowel de samenleving als het bedrijfsleven van Nijkerk op brede steun kan rekenen.'' Op hun beurt is het echtpaar Folkers blij dat ze de Hospice kunnen helpen met onder andere verf, gordijnrails en sanitairartikelen. Jan Folkers: ,,Doordat we met Multimate verdergaan als een verbeterde Formido starten we per 7 maart een leegverkoop. Toen we hoorden dat de Hospice Nijkerk van plan is uit te breiden, nodigden we mevrouw Van der Hout uit om als eerste een flink aantal benodigde materialen gratis af te halen.''

Hospice Nijkerk

Wanneer het ziekenhuis niet meer hoeft en het thuis niet meer kan biedt de Hospice Nijkerk uitkomst. In een huiselijke sfeer krijgen ongeneeslijk zieke mensen met een relatief korte levensverwachting zorg, persoonlijke aandacht en begeleiding. Wilt u weten hoe u de Hospice kunt steunen? Bezoek dan www.hospicenijkerk.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie